Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Την Παρασκευή η παρουσίαση του νέου ΟΦΑΜ

Τοπικά πρωταθλήματα
01 Αυγούστου 2018 / 16:04
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο νέος ΟΦΑΜ της σεζόν 2018 - 2019 θα παρουσιαστεί στον κόσμο του, την Παρασκευή 3 Αυγούστου. Όπως ανακοίνωσε το Δ.Σ. της ομάδας,

η παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων της κοινότητας στις 21:00. Η ομάδα με τις πολλές διακρίσεις ξεκινά ουσιαστικά τη σεζόν, φυσικά όπως πάντα οι στόχοι είναι πρωταγωνιστικοί και γι’ αυτό και φέτος το πρωτάθλημα θα είναι αυτό που θα κυνηγήσει η ομάδα του Αγ. Ματθαίου, με προπονητή τον Γιάννη Καλούδη. Οι έγκυρες πληροφορίες μας λένε ότι υπάρχουν στα σκαριά και άλλες πολύ καλές μεταγραφικές κινήσεις, για περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.
 
Έργα βελτίωσης στο γήπεδο από τη διοίκηση
 
Όμως στον Άη Μαθιά σκέφτονται πολύ σοβαρά και τις εγκαταστάσεις, αφού μπορεί να είναι δημοτικό το γήπεδο, αλλά βοήθεια για να βελτιωθούν δεν υπάρχει. Έτσι μετά και την τελευταία σπουδαία κατασκευή που έκανε η διοίκηση πέρσι, με την τοποθέτηση στεγάστρου, φέτος ξεκίνησε πάλι να διορθώνει πράγματα, αφού δυστυχώς απουσιάζει ο ιδιοκτήτης (Δήμος Κέρκυρας) και δε συμμετέχει. Μάλιστα η διοίκηση έβγαλε και ανακοίνωση που αναφέρει:
«Ξεκίνησαν οι εργασίες στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο διότι σε λίγες μέρες ξεκίνα η προετοιμασία της ομάδας του χωριού μας. Για άλλη μια χρονιά το ΔΣ της ομάδας βάζει το χέρι στην τσέπη ώστε το γήπεδο να μπορέσει να υποδεχτεί με αξιοπρέπεια τους αθλητές, μη έχοντας καμιά βοήθεια εκτός από κάποιους ρομαντικούς χωριανούς - φίλους που και αυτοί συνδράμουν όπως μπορούν. Ένα σωματείο με μια ιστορία 46 χρόνων που κατά καιρούς  μας έχει κάνει υπερήφανους έχει φτάσει σε σημείο να μην έχει ούτε ένα τετραγωνικό μέτρο να στεγάσει την ένδοξη ιστορία του. Δυστυχώς πληρώνει το ότι δεν πολιτικοποιήθηκε ποτέ, δεν είχε ποτέ την δύναμη να διεκδικήσει, και όταν προσπάθησε να ζητήσει ένα μερίδιο οι δικαιολογίες ήταν αμέτρητες βέβαια όταν πρόκειται για άλλους οι δικαιολογίες ξαφνιζόντουσαν».

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια