Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο ΟΦΑΜ ρίχνεται στη μάχη την Κυριακή;

Κύπελλο Ελλάδας
31 Ιουλίου 2018 / 16:10
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στον φετινό θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας, μετά την απόφαση της ΕΠΟ να πάρουν μέρος και οι ομάδες που κέρδισαν το κύπελλο στις κατά τόπους ενώσεις,

η Κέρκυρα εκτός από τον ΑΟΚ θα εκπροσωπηθεί και από τον ΟΦΑΜ, εφόσον βέβαια η ομάδα του Αγ. Ματθαίου δηλώσει συμμετοχή. Μάλιστα όπως έκανε γνωστό η ΕΠΟ με σχετική ανακοίνωση της, τη Δευτέρα 13 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση και τα πρώτα ματς θα γίνουν δεκατρείς μέρες αργότερα όπου θα παίξουν και οι ερασιτεχνικές ομάδες, με τον ΟΦΑΜ αν δηλώσει συμμετοχή να πρέπει να δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν.
Ο ΟΦΑΜ και ο ΑΟΚ έχουν την υποχρέωση να υποβάλλουν στην Ε.Π.Ο., έως τη Δευτέρα 6 Αυγούστου και ώρα 15:00, δήλωση συμμετοχής, καταβάλλοντας και το αντίστοιχο αντίτιμο συμμετοχής που είναι 500€ για τον ΟΦΑΜ και 3.000€ για τον ΑΟΚ.
Αυτό που έγινε γνωστό τη Δευτέρα, μετά από σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ, είναι πως στις 26 Αυγούστου θα γίνουν τα πρώτα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος με τους Κυπελλούχους των ΕΠΣ.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια