Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οδηγούσαν μεθυσμένοι

Τροχαία
28 Ιουλίου 2018 / 11:59

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο εντοπισμός τους πραγματοποιήθηκε, κατά τη διάρκεια προληπτικών αστυνομικών ελέγχων στο οδικό δίκτυο των νησιών, για την αντιμετώπιση επικίνδυνων οδηγικών συμπεριφορών.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνελήφθησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, από αστυνομικούς των Τμημάτων Τροχαίας Ζακύνθου και Κέρκυρας, έξι (6) άτομα, πέντε αλλοδαποί από 18 έως και 24 ετών και ένας  31χρονος ημεδαπός, για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.
 
Ο εντοπισμός τους πραγματοποιήθηκε, κατά τη διάρκεια προληπτικών αστυνομικών ελέγχων στο οδικό δίκτυο των νησιών, για την αντιμετώπιση επικίνδυνων οδηγικών συμπεριφορών.
 
Συγκεκριμένα, οι συλλήψεις αφορούσαν:
 
  • τον εντοπισμό, την Πέμπτη (26.07.2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Λαγανά Ζακύνθου, 18χρονου αλλοδαπού και 31χρονου ημεδαπού, σε διαφορετικές περιπτώσεις, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ζακύνθου όπου στο έλεγχο που  πραγματοποιήθηκε, με ηλεκτρονική συσκευή (αλκοολόμετρο),  διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν υπό την επήρεια μέθης,
 
  • την Τρίτη (24.07.2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Λαγανά Ζακύνθου, τρείς αλλοδαποί 18, 18 και 22 ετών, σε διαφορετικές περιπτώσεις, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ζακύνθου, διότι διαπιστώθηκε να οδηγούν υπό την επήρεια μέθης,
 
  • αντίστοιχα στην πόλη της Κέρκυρας, την Δευτέρα (22.07.2018) το πρωί, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας, ένας 24χρονος αλλοδαπός να οδηγεί υπό την επήρεια μέθης.
 
 
Οι έξι (6) συλληφθέντες οδηγήθηκαν  αρμόδια  Εισαγγελική Αρχή.