Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έπαινος από τον Δήμαρχο στην Παιδική Χορωδία Κέρκυρας (video-photos)

Παιδική Χορωδία Κέρκυρας
20 Ιουλίου 2018 / 09:16

Γέμισε αγγελικές φωνές το Ιστορικό Δημαρχείο Σαν Τζιάκομο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για την κατάκτηση της ανωτάτης τιμητικής διάκρισης  στο διεθνές φεστιβάλ Summa Cum Laude της Βιέννης ο  Δήμαρχος απένειμε έπαινο στην Παιδική Χορωδία Κέρκυρας. Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Ιστορικό Δημαρχείο, πλαισιώθηκε από τις αγγελικές φωνές των παιδιών που με χαρά και υπερηφάνια δέχθηκαν την επιβράβευση για την σημαντική τους προσπάθεια υπό την καθοδήγηση της μαέστρου Χριστίνας Καλλιαρίδου. 




Τον έπαινο παρέλαβε ο πρόεδρος της Χορωδίας Κέρκυρας Τάκης Μεταλληνός, ο οποίος ευχαρίστησε το Δήμαρχο για τη συνολική υποστήριξη της Χορωδίας, «που εξάλλου είναι και ένα παιδί της Κέρκυρας», όπως είπε.    



Ο Δήμαρχος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Θα ήθελα να συγχαρώ την Παιδική Χορωδία Κέρκυρας για την τιμητική διάκριση. Η διάκριση αυτή, τιμά όλους τους Κερκυραίους. 
Η Παιδική Χορωδία απέδειξε σε έναν διαγωνισμό υψηλών απαιτήσεων ότι η Κέρκυρα δικαίως πρωτοπορεί στη διεθνή χορωδιακή κοινότητα. Αυτή η επιτυχία είναι  αποτέλεσμα συγκροτημένης και επίπονης προσπάθειας μιας ομάδας παιδιών και συντελεστών, οι οποίοι με όραμα, θέληση και ευαισθησία, εξέπληξαν ευχάριστα το μουσικόφιλο κοινό της Ευρώπης!»