Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πιάνει... Κέρκυρα ο Νίκος Αναστασόπουλος

Football League
18 Ιουλίου 2018 / 16:37
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι πληροφορίες έλεγαν ότι την Τετάρτη 18/7 θα ήταν στο νησί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟΚ, ο Ν. Αναστασόπουλος.

Ο αμυντικός μέσος έχει ουσιαστικά κλείσει στον ΑΟΚ και απλά περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση, αν τελευταία στιγμή δε χαλάσει κάτι. Ο Αναστασόπουλος που είναι 25 χρόνων, γεννήθηκε το 1993 στη Σπάρτη και ξεκίνησε από τους «μικρούς» του Αστέρα Τρίπολης. Στη συνέχεια πήγε δανεικός στη Νίκη Βόλου και ακολούθησε η Παναχαϊκή. Το 2015 πήγε στη Λάρισα όπου συμπλήρωσε 73 συμμετοχές και τρία γκολ, πριν φύγει το καλοκαίρι του 2017 για τη Λαμία όπου και είχε τη σεζόν που πέρασε 23 συμμετοχές (17 στο πρωτάθλημα και έξι στο κύπελλο) και πέτυχε ένα τέρμα.
Το θετικό είναι ότι όλες οι χρονιές στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο ήταν γεμάτες, αφού και στην Παναχαϊκή είχε 24 συμμετοχές και στη Λάρισα και στη Λαμία. Είναι νέος με εμπειρία όμως από Superleague και σίγουρα θα είναι πολύτιμο εργαλείο για τον Δημήτρη Σπανό, σε μια θέση που ουσιαστικά η ομάδα καθαρόαιμο έχει μόνο τον Νίκο Κρητικό.  
Η ομάδα από τη Δευτέρα ξεκίνησε την προετοιμασία, με τον προπονητή να είναι ευχαριστημένος από τις προσπάθειες των παικτών του. Βέβαια δεν έχει όλο το έμψυχο υλικό που χρειάζεται ο ΑΟΚ, για να μπορέσει να κυνηγήσει τίτλο και άνοδο, αλλά ελπίζει ότι σύντομα θα κλείσουν οι «τρύπες» στο ρόστερ της ομάδας με παίκτες ικανούς να κάνουν τη διαφορά στην κατηγορία. Δεν ξεχνάει κανείς ότι υπάρχουν φέτος ομάδες με ιστορία και η μάχη θα είναι εξαιρετικά δύσκολη, αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι η Κέρκυρα θα γελάσει στο τέλος.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια