Τετάρτη 17.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο σχεδιασμός του Αυγερινού και το νέο Δ.Σ.

Τοπικά πρωταθλήματα
17 Ιουλίου 2018 / 17:05
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με πρόεδρο τον Γρηγόρη Βασιλάκη θα βαδίσει στον δύσκολο δρόμο της Α1 για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Αυγερινός Βαλανειού.

Η ομάδα του Βορρά που έχει ήδη κλείσει για προπονητή τον Μπάμπη Αρβανιτάκη, αντί του Σπύρου Βλάχου που ήταν εκεί τα δυο τελευταία χρόνια και το νέο ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα, η σύνθεση του οποίου είναι η εξής: 
Πρόεδρος: Γρηγόρης Βασιλάκης, Αντιπρόεδρος: Νίκος Προβατάς, Γραμματέας: Θεόδωρος Χαρτοφύλακας, Ειδ. Γραμματέας: Θωμάς Κρασάκης (Ντάγας), Ταμίας: Γιώργος Στραβοράβδης, Γεν. Αρχηγός: Σπύρος Γιαννιώτης, Έφορος υλικού: Θωμάς Κρασάκης (Χαχάλης), Έφορος ποδοσφαίρου: Σπύρος Προβατάς (Πιπιρέλος), Υπ. Προβολής και επικοινωνίας: Δημήτρης Κυριάκης.
Μάλιστα η νέα διοίκηση προχώρησε σε ανακοίνωση που έχει σχέση με τα σχέδια της και αναφέρει:
Πρωταρχικό μέλημα είναι να αναλάβει το χτίσιμο της ομάδας σε όλα τα επίπεδα, με σκοπό να βάλει τα «θεμέλια» για μια αξιοπρεπή πορεία στα «σαλόνια» της Α1 κατηγορία τη νέα σεζόν, όπου η συμμετοχή και μόνο αποτελεί τεράστια επιτυχία για την ομάδα μας.
Όπως είναι φυσικό υπάρχει αισιοδοξία για το μέλλον, όπως και εμπειρία για το σχεδιασμό της νέας χρονιάς και σύντομα μαζί με τον προπονητή Μπάμπη Αρβανιτάκη, θα έχουμε και ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών.  Επίσης εντός της επόμενης εβδομάδος αναμένεται να αρχίσει και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.
Ο κόσμος του ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ δείχνει συνεχώς τη στήριξή του στην αγαπημένη του ομάδα, κάτι  το οποίο θα πραγματοποιήσει για ακόμη μια σεζόν, προκειμένου να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα, σε χαρούμενες ή δύσκολες στιγμές. Και τη νέα αγωνιστική περίοδο Ο Αυγερινός  θέλει κάθε φίλαθλο δίπλα του. Μια ομάδα… μια παρέα… και το όνειρο συνεχίζεται.       

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια