Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αθανασόπουλος – Νίκιτς και επίσημα στον ΑΟΚ

Footbal League
17 Ιουλίου 2018 / 16:54
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η συμφωνία μεταξύ Μπράνισλαβ Νίκιτς και ΑΟΚ είχε γίνει εδώ και μέρες και απλά έμεναν τα τυπικά για την ανακοίνωσή του.

Έτσι λίγο πριν τον αγιασμό της ομάδας στον Πλάντραφο, τη Δευτέρα το απόγευμα ανακοινώθηκε και επίσημα η συμφωνία για ένα έτος, με τον 34χρονο ποδοσφαιριστή που έχει ξαναφορέσει τη φανέλα της ομάδας και πέρσι έπαιξε στον Άρη.
Πέραν αυτού η ομάδα απέκτησε για ένα χρόνο και τον 36χρονο Γιαννιώτη τερματοφύλακα  Χρήστο Αθανασόπουλο. Το τελευταίο εξάμηνο έπαιξε στην Αλβανία στην Λουφτετάρι , ενώ πριν έχει παίξει σε Ηρακλή Ψαχνών, Παναιγιάλειο, Καλλιθέα, Πατραϊκό, Παναχαϊκή, Λάρισα, Ιωνικό Νικαίας, Αιολικό, Αναγέννηση Άρτας και Πανηλειακό. Θα είναι τυπικά 2ος μετά τον Κουτζαβασίλη, ενώ ο 19χρονος νεοαποκτηθείς Ν. Βουτσελάς θα είναι λογικά ο 3ος. Να σημειώσουμε ότι μετά από χρόνια δε θα είναι προπονητής τερματοφυλάκων ο Χρήστος Βάσαλος, αφού τη θέση του πήρε ο Παναγιώτης Νάσης.
Από κει και πέρα η ομάδα συνεχίζει να κάνει επαφές με παίκτες που την ενδιαφέρουν, έχει συμφωνήσει με κάποιους, απλά περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις. Να αναφέρουμε ότι παρουσία της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου και φιλάθλων τελέσθηκε ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός της ομάδας, ενώ ήδη η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της στον Πλάντραφο.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια