Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Θλίψη στη Βρετανία από τον θάνατο 20χρονου μποξέρ στον Κάβο

Κάβος Κέρκυρας
15 Ιουλίου 2018 / 08:38

Πληθώρα δημοσιευμάτων στο βρετανικό Τύπο για τον θάνατο του 20χρονου Πυγμάχου William Hughes

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο 20χρονος αθλητής βρέθηκε νεκρός στις 9 Ιουλίου, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε κατά τη διάρκεια των διακοπών του στον Κάβο. Σύμφωνα με το γραφείο τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, ο θάνατός του οφείλεται σε αυτοκτονία ενώ, τα μέχρι στιγμής στοιχεία, δεν παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια ή παθολογικά αίτια.
Ο William Hughes έγινε γνωστός στην ηλικία των οκτώ ως ηθοποιός παίζοντας σε βρετανικές τηλεοπτικές σειρές, όπως The Sound of Drums, Sleeper και Doctor Who.

Στη συνέχεια εγκατέλειψε την ηθοποιία και στράφηκε στην Πυγμαχία, αποσπώντας πολλές διακρίσεις.
Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, o πολλά υποσχόμενος αθλητής, τον οποίον προπονούσε ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής Enzo Maccarinelli σπούδαζε παράλληλα οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου.
Ο Maccarinelli απέτισε φόρο τιμής στον Hughes λέγοντας: «Ήταν ένα υπέροχο αγόρι - ήταν καμάρι για την οικογένειά του. Ήταν ένα εξαιρετικά ταλαντούχο παιδί και είχε τα πάντα. Είναι μεγάλη απώλεια».

Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Κοινοπολιτείας δήλωσε: «Το προσωπικό του Υπουργείου Εξωτερικών υποστηρίζει την οικογένεια του εκλιπόντος και βρίσκεται σε επαφή με την ελληνική και την βρετανική αστυνομία».
Ο εκπρόσωπος αρνήθηκε να σχολιάσει τις συνθήκες γύρω από το θάνατο του William.

Με πληροφορίες από Daily Mail, Doctorwhonews
Photo: Wales News Service