Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με 4 αθλητές ο ΚΓΣ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Στίβος
13 Ιουλίου 2018 / 16:52
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με ολιγομελή αποστολή ταξίδεψε για την Πάτρα ο Κερκυραϊκός Γ.Σ. για να πάρει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών

που γίνεται αυτό το Σάββατοκύριακο. Στους αγώνες έχουν δηλωθεί 450 άνδρες και 340 γυναίκες από 125 σωματεία όλης της χώρας.
Από την πλευρά του αιωνόβιου κερκυραϊκού συλλόγου, δυο αθλητές που θα μπορούσαν να φέρουν διακρίσεις και μετάλλια δε θα είναι εκεί, αλλά αυτοί που θα πάνε μπορεί να φέρουν 1-2 μετάλλια. Λογικό να μην πάει η Σπυριδούλα Καρύδη που έχει κάνει πάρα πολλούς αγώνες ήδη, με πρόσφατους τη συμμετοχή και διάκριση στους Πανευρωπαϊκούς (χάλκινο μετάλλιο στο μήκος, 4η θέση στο τριπλούν) και πρέπει να ξεκουραστεί, αλλά και ο τραυματίας Μαντζουρογιάννης, ο οποίος από τη Δευτέρα υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία. Και τα δυο αυτά παιδιά είναι αθλητές του Παύλου Σκορδίλη. Όμως ο ΚΓΣ θα συμμετάσχει με τέσσερις συνολικά αθλητές που είναι:  
Στα 200μ. θα πάρει μέρος ο Σπ. Δουκατέλης που φιλοδοξεί να πάρει μια θέση στον τελικό, ανάμεσα στους 70 δρομείς που δηλώθηκαν.  Στο άλμα επί κοντώ θα έχουμε τους Νίκο Νεράντζη που αποθεραπεύτηκε, αλλά αγωνιστικά δεν είναι 100% έτοιμος, πρέπει όμως να ξεκινήσει και τον Παναγιώτη Λάσκαρη που αν είναι κοντά στο ρεκόρ του (5.50μ.) μπορεί να έχει ένα καλό πλασάρισμα και να διεκδικήσει μετάλλιο. Στο μήκος ο Δημήτρης Μονόπωλης με 7.42 μ. θα κυνηγήσει μια θέση στον τελικό, αφού ο Π. Μαντζουρογιάννης ταλαιπωρείται από τραυματισμό και δεν θα είναι εκεί. Ο 20χρονος Μονόπωλης στο άλμα τριπλούν, που πριν δυο εβδομάδες έκανε 16.26μ. νέο ατομικό ρεκόρ, με άλμα εκί κοντά θα διεκδικήσει μετάλλιο.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια