Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γραφειοκρατικά εμπόδια για τις βελτιώσεις στο γήπεδο Ολύμπου

Τοπικά πρωταθλήματα
13 Ιουλίου 2018 / 16:45
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο Δ.Σ. της ομάδας του Ιστορικού που έγινε το βράδυ της Πέμπτης, ο πρόεδρος Δ. Σφήκας αναφέρθηκε κυρίως στο θέμα των εγκαταστάσεων

και της αλλαγής χλοοτάπητα από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Είναι ένα στοίχημα που έχει βάλει το νυν Δ.Σ. να αλλαχθεί ο χλοοτάπητας του γηπέδου και να γίνουν αρκετές εργασίες ώστε το γήπεδο να γίνει περισσότερο λειτουργικό και πιο ανθρώπινο.
Η ενημέρωση που έγινε αφορούσε την μικροκαθυστέρηση στη δημοπράτηση του έργου, αφού ο Όλυμπος θέλει τέλος Αυγούστου να έχει ολοκληρωθεί, αλλά και η ΠΙΝ στο κομμάτι αυτό προσπαθεί να βοηθήσει. Υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα που έχει σχέση με το συμπληρωματικό ποσό των 80.000€ που εγκρίθηκε για να προστεθεί στα πρώτα 100 χιλιάρικα και να γίνει το έργο. Μια γραφική διαδικασία που θα λυθεί στο τέλος του μήνα με την επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και αμέσως μετά θα τρέξουν οι διαδικασίες. Είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο, όπως μας είπε ο πρόεδρος Δήμος Σφήκας, δεν μπορεί κανείς να υπερπηδήσει τα γραφειοκρατικά εμπόδια, αλλά το έργο θα γίνει, με καθυστέρηση σχεδόν ένα μήνα. Όλα όμως είναι δρομολογημένα και τίποτα δεν γυρίζει πίσω την αλλαγή χλοοτάπητα στο γήπεδο του Ιστορικού. Δεν είναι το μόνο έργο που η διοίκηση θέλει να φτιάξει, σε πολλά μέτωπα παλεύει και είναι αποφασισμένη το επόμενο χρονικό διάστημα να κλείσει εκκρεμότητες και να προχωρήσει σε έργα.
Πέραν αυτού συζητήθηκε και το θέμα της ενίσχυσης της ομάδας, ήδη έχουν αποκτηθεί πέντε ποδοσφαιριστές και τουλάχιστον 2-3 ακόμα θα προστεθούν τις επόμενες μέρες, ενώ αν η ομάδα παίξει στην Α1 (αφού φημολογείται ότι κάποια ομάδα δεν θα δηλώσει συμμετοχή), τότε ο Όλυμπος θα κοιτάξει να πάρει επιπλέον 3-4 παίκτες.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια