Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ζητούν την επαναπρόσληψη στο Μιραμάρε

Σύνδεσμος ξενοδοχοϋπαλλήλων
13 Ιουλίου 2018 / 15:34

ΚΕΡΚΥΡΑ. Διαμαρτύρονται ο Σύνδεσμος ξενοδοχοϋπαλλήλων και τα συνεργαζόμενα με αυτόν σωματεία που συνυπογράφουν την ανακοίνωση, ότι η νέα Διαχείριση του άλλοτε Μιραμάρε, δεν αναγνωρίζει την υποχρέωση επαναπρόσληψης των εργαζομένων στη μονάδα.

Το ξενοδοχείο ανοίγει Σάββατο, 14 Ιουλίου. Τα σωματεία καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας απ' έξω, την Κυριακή 15 Ιουλίου στις 20:00. Στην ανακοίνωση επισημαίνουν ότι «... μετά την πώληση του Miramare, τα δύο πρώτα χρόνια, η νέα Διοίκηση έθεσε τους εργαζόμενους σε διαθεσιμότητα και δεσμεύτηκε ενώπιον του ΣΕΠΕ ότι θα τους επαναπροσλάβει όταν θα λειτουργήσει το ξενοδοχείο. Τώρα που το ξενοδοχείο ανοίγει τις πύλες του το Σάββατο 14 Ιουλίου εμφανίστηκαν στην Επιθεώρηση Εργασίας και αρνούνται τις δεσμεύσεις τους , τις υποχρεώσεις τους , τελικά τα δικαιώματα των εργαζομένων.
Ο Σύνδεσμος και τα Σωματεία καλούν τα μέλη τους σε διαμαρτυρία έξω από το ξενοδοχείο την Κυριακή 15 Ιουλίου στις 8 το απόγευμα, με αίτημα την επαναπρόσληψη όλων των παλιών εργαζομένων με όλα τα δικαιώματα τους».