Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Χαλαρή συνομοσπονδία» πλέον η δημοτική πλειοψηφία

Τεμπλόνι
13 Ιουλίου 2018 / 08:55
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Υποδόριες γκρίνιες στο εσωτερικό της έτσι κι αλλιώς πολυσυλλεκτικής πλειοψηφούσας παράταξης

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ως αλλαγή στάσης και πάντως επίδειξη πυγμής θα πρέπει να θεωρηθεί η απαγόρευση του κλιμακίου της Λα.Ε. με επικεφαλής τον Γραμματέα της, να επισκεφτεί την εγκατάσταση στο Τεμπλόνι. Μάλιστα το γεγονός ότι ο ίδιος ο Αστυνομικός Διευθυντής επιστρατεύτηκε να είναι εκεί όταν διατυπώθηκε το αίτημα ώστε να το απορρίψει, επικαλούμενος εντολή του δημάρχου και του προέδρου του ΣΥΔΙΣΑ, επιβεβαιώνει την εκτίμηση.
Αναζωπυρώνει τις υποδόριες γκρίνιες στο εσωτερικό της έτσι κι αλλιώς πολυσυλλεκτικής πλειοψηφούσας παράταξης και επισημοποιεί εκείνο που όλοι «... έχουν κρυφό καμάρι», ότι δηλ. ο καθένας πια επιλέγει τον δρόμο του. Διαπίστωση ιδιαίτερης αξίας τώρα που επισπεύδονται και οι τοπικές εκλογές, περιοριζόμενης στα αρχικά χρονικά όρια της θητείας του παρόντος σχήματος Διοίκησης. Στο μεταξύ, η παραίτηση Κοντομάρη αντικειμενικά επηρεάζει τα πράγματα στην Λευκίμμη, ενώ ανακοινώνεται ένα ακόμα συλλαλητήριο αντίθεσης και διαμαρτυρίας για τη λειτουργία του ΧΥΤΑ και την παρουσία των ΜΑΤ για αύριο Σάββατο.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.