Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έξι αποχωρήσεις από τον Φαίακα

Μπάσκετ
11 Ιουλίου 2018 / 16:19
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Β΄ Εθνική όπου θα παίξει φέτος ο Φαίακας έχει άλλες απαιτήσεις και κυρίως θέλει παίκτες που να έχουν δυνατότητα να ακολουθήσουν

σκληρό πρόγραμμα προπόνησης και να αφιερώσουν πολλές ώρες σε αυτό. Είναι μια κατηγορία που οι άνθρωποι της ομάδας δε θέλουν απλά να συμμετάσχουν, αλλά να αφήσουν το στίγμα τους και γιατί όχι να είναι πρωταγωνιστές. Για τον λόγο αυτό, ήδη έχουν προχωρήσει στις πρώτες τρεις μεταγραφές, αφού απέκτησαν Πεταλωτή, Σιώπη και Νίκα και η ενίσχυση θα συνεχιστεί στις θέσεις που κρίνει ο Παναγιώτης Κοντογιάννης ότι είναι απαραίτητο.
Παράλληλα όμως υπάρχουν και οι αποδεσμεύσεις για τους παίκτες που για διαφορετικούς λόγους δε θα είναι στο φετινό έμψυχο δυναμικό και οι επίσημες ανακοινώσεις της ομάδας μιλάνε για έξι αθλητές. Έτσι ένας πολύ καλός παίκτης ο Δημήτρης Βογιατζής αποτελεί παρελθόν με την ομάδα να τον ευχαριστεί για τη συμβολή του στην πορεία ανόδου όπως και για το ήθος που επέδειξε.
Ευχαριστήριες ανακοινώσεις και ευχές για καλή συνέχεια στη ζωή τους με υγεία απεύθυνε σε Φώτη Δηλαβέρη, Σπύρο Στεργίου και Σπύρο Πάλλη, ενώ ξεχωριστεί μνεία έγινε και για τους Ανδρέα Περούλη και Σπύρο Γογγάκη για την πολύχρονη ανεκτίμητη προσφορά τους στον σύλλογό και ευχές για καλή συνέχεια στη ζωή τους με υγεία. Εκτός αυτών βέβαια και ο Δ. Μακρίδης έφυγε για να παίξει στου Παπάγου, όπως λένε οι πληροφορίες μας.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια