Με 14 ανανεώσεις συνεχίζει τις κινήσεις του ο Θιναλιακός

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την μπάνκα τινάζει φέτος ο Θιναλιακός με τις κινήσεις που ήδη έχει κάνει. Όχι απλά γιατί πήρε από το πάνω ράφι πέντε συνολικά ποδοσφαιριστές,

10
Ιουλίου / 2018

αλλά γιατί στη λίστα θα προστεθούν και άλλοι, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος της Αχαράβης. Πέραν αυτού φροντίζει να ανανεώσει και με τους παίκτες που τη σεζόν που έληξε έδωσαν ως το τέλος τη μάχη για τον τίτλο. Η ενημέρωση από την ομάδα μιλάει για 14 ανανεώσεις, αλλά και για μεταγραφές που θα συνεχιστούν.
Η ανακοίνωση: «Ο ΑΣ Θιναλιακός πριν προβεί στις επόμενες μεταγραφικές του κινήσεις, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά της συνεργασίας του με τους παίκτες: Αλέξη Βιτουλαδίτη, Αλέξη Μωραϊτη, Γιώργο Αργυρό, Φάνη Λυκόκα, Γιώργο Αγόρα, Κλόντιαν Μπάρτνι. Στην ομάδα συνεχίζουν οι γηγενείς παίκτες προερχόμενοι από τις ακαδημίες: Γιώργος Κούδας, Δημήτρης Πάκος, Παναγιώτης Καρακίζης, Σπύρος Δένδιας, Στάθης Παουλίνης, Στέφανος Φαραζής, Ερμίρ Τζίνι και Στέφανος Αγγελής. Η παραμονή του Σταμάτη Τζήλιου εξαρτάται από τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων και του ευχόμαστε από καρδιάς, Καλή Επιτυχία. Όσο για τον Θανάση Παπαρούνα, η ομάδα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις μαζί του».  

Σπύρος Πίκουλας