Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με τέσσερις ακόμη παίκτες ενισχύθηκε ο Όλυμπος

Τοπικά πρωταθλήματα
10 Ιουλίου 2018 / 16:41
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί οι εγκαταστάσεις και η λειτουργία της ομάδας να είναι προτεραιότητα στη διοίκηση του Ολύμπου που παλεύει

τους 10 μήνες που είναι στο τιμόνι να «μαζέψει» λάθη του παρελθόντος, αλλά είναι η εποχή που μπαίνουν και οι αγωνιστικοί στόχοι για την ιστορική ομάδα του νησιού.
Η Α κατηγορία είναι ότι χειρότερο για την 84χρονη ιστορία του συλλόγου και το Δ.Σ. θέλει να επαναφέρει την ομάδα στην Α1 σε πρώτο στάδιο και στη συνέχεια ψηλότερα. Για τον λόγο αυτό κάνει προσεκτικές  μεταγραφικές κινήσεις για να μπορέσει να πάρει τον τίτλο και την άνοδο. Επίσημα έχει αποκτήσει μόνο τον Στ. Βλαστό από τον Αχιλλέα Νυμφών, αλλά θεωρείται κλεισμένος, ο νεαρός επιθετικός Ι. Καλούδης παιδί του Ολύμπου που τα δυο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Θιναλιακό. Επιστρέφει στο σπίτι του σε μια ομάδα που του έδωσε τη δυνατότητα στα 16 του χρόνια να παίξει στην Γ΄ Εθνική.
Πέραν αυτού έκλεισε ο κεντρικός κυνηγός Δημητριάδης που έπαιζε πέρσι στον Αστέρα Λιαπάδων, αλλά και αυτός παλιότερα φόρεσε τη φανέλα του Ολύμπου, ενώ από την Α1 είναι  δυο ακόμη ποδοσφαιριστές που απέκτησε ο Όλυμπος και παίζουν σαν κεντρικοί αμυντικοί. Είναι ο Κομνηνός που έπαιξε πέρσι στον Ηρακλή Αγ. Δέκα  και ο Πατέλης που ήταν ποδοσφαιριστής του Οδυσσέα Αυλιωτών.
Δεν θα σταθεί μόνο σε αυτές τις μεταγραφικές κινήσεις ο Όλυμπος, αλλά θα κάνει 2-3 τουλάχιστον ακόμη. Να σημειώσουμε ότι ο Θανάσης Μαρτίνος συνεχίζει στο τιμόνι του Ιστορικού (έχοντας και την ευθύνη της Ακαδημίας), με βοηθό του τον εργάτη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου Κώστα Μάμαλο.  

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια