Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων καλεί σε συγκέντρωση στη Λευκίμμη την Τετάρτη 11 Ιούλη

Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων
08 Ιουλίου 2018 / 17:24

Ενάντια στην τρομοκρατία που ασκείται από την συνεχιζόμενη παρουσία δυνάμεων καταστολής στην περιοχή

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου

Ο Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων καλεί σε πλατιά εξόρμηση στην Λευκίμμη την Τετάρτη 11 Ιούλη, στις 20:00, έξω από το κατάστημα του σούπερ μάρκετ Δήμητρα, ενάντια στην τρομοκρατία που ασκείται από την συνεχιζόμενη παρουσία δυνάμεων καταστολής στην περιοχή!
Η υποβάθμιση του περιβάλλοντος που ζούμε οι εργαζόμενοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα (εργασιακό, φυσικό), η χειροτέρευση των συνθηκών μέσα και έξω από την δουλειά μας, μία και μόνο αιτία έχουν. Την αύξηση της κερδοφορίας των μεγάλων αφεντικών.
Οι δυνάμεις καταστολής στην Λευκίμμη έχουν ακριβώς αυτήν την αποστολή. Να προστατέψουν τα συμφέροντα των μεγαλοεργοδοτών και στην χρυσή "μπίζνα" της διαχείρισης των σκουπιδιών, απέναντι στον "εχθρό λαό"!
Ίδια είναι και η αιτία που μας θέλει να δουλεύουμε για ένα κομμάτι ψωμί από ήλιο σε ήλιο, επτά ημέρες την εβδομάδα, ακόμα και τις Κυριακές, με άθλιες συνθήκες, για να αυγατίζουν οι μεγαλοεπιχειρηματίες τα πλούτη τους, για την "ανάπτυξή" τους!
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, όλο τον λαό του νησιού μας να δώσουμε μαχητική απάντηση, για όλα αυτά τα προβλήματα που τα γεννά η ίδια αιτία, με μαζική συμμετοχή στην ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ την ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΙΟΥΛΗ, στις 11 το πρωί, στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΑΚΗ για την υπεράσπιση της ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ.
 
ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ  ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ - ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ