Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανανέωσε για 2 επιπλέον χρόνια ο Ζορμπάς

ΑΟΚ Κέρκυρα
06 Ιουλίου 2018 / 16:42
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σιγά - σιγά φτιάχνεται το πάζλ του έμψυχου δυναμικού του ΑΟΚ, καθώς την Πέμπτη επίσημα ανανέωσαν

τέσσερις παίκτες (Σπίνουλας, Ιωάννου, Ινάσιο και Κρητικός), αποκτήθηκε ο Θεοδωρόπουλος, ενώ ο Παναγιωτίδης έγινε επαγγελματίας, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της ΠΑΕ.   
Την Παρασκευή ήρθε και νέα ανακοίνωση, σχετικά με την ανανέωση ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει ήδη τέσσερα χρόνια στην ομάδα και θα συνεχίζει να βρίσκεται στο ρόστερ του ΑΟΚ, τον Παναγιώτη Ζορμπά.
Ο 31χρονος μέσος ο οποίος βρίσκεται στην Κέρκυρα από τη σεζόν 2013 - 2014 ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση για την επέκταση του συμβολαίου για ακόμα δύο χρόνια. Πρόκειται για ένα κλασσικό «δεκάρι» με δυνατότητα να παίζει και σε άλλες θέσεις στο κέντρο ή στην επίθεση και η εμπειρία όπως και η αξία του θα βοηθήσουν πολύ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «O ΑΟΚ Κέρκυρα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον 31χρονο μέσο Παναγιώτη Ζορμπά και προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου του για τα επόμενα δύο χρόνια.
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!»

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια