Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σε Γενική Συνέλευση καλεί τον κόσμο του ο ΟΦΑΜ

Τοπικά πρωταθλήματα
27 Ιουνίου 2018 / 15:48
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο κυπελλούχος 2018, ΟΦΑΜ φαίνεται ότι θέλει και τη νέα σεζόν να κυνηγήσει τον τίτλο και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Είναι μια ομάδα που έχει γράψει τη δική της σπουδαία ιστορία στο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο με αρκετούς τίτλους και δεν έχει σκοπό να σταματήσει να κυνηγάει την κορυφή. Όλο το χωριό του Αγ. Ματθαίου στηρίζει με κάθε τρόπο την ομάδα και ο κόσμος αυτός είναι η μεγάλη δύναμη του ΟΦΑΜ.
Από την πλευρά τους οι διοικήσεις έχουν καταφέρει πολλά, κυρίως στη βελτίωση των εγκαταστάσεων, ενώ υπάρχει μια εξαιρετική ακαδημία που τα παιδιά του χωριού και των γύρω περιοχών  μαθαίνουν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα. Όμως τη δεδομένη στιγμή και με βάση όλα όσα ακούγονται για ενισχύσεις των άλλων ομάδων που θα κυνηγήσουν πρωτάθλημα, η διοίκηση θέλοντας να κάνει το σωστό απέναντι στην ομάδα και στον κόσμο, θεώρησε καλό να καλέσει σε μια έκτακτη Γ.Σ. μέλη και φίλους της ομάδας έτσι ώστε όλοι μαζί να οριοθετήσουν τους στόχους, αφού χρειάζεται μεγάλη στήριξη και βοήθεια για να πάει ακόμη ψηλότερα ο ΟΦΑΜ.
Η επίσημη ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του ΟΦΑΜ προσκαλεί τη Κυριακή 1 Ιουλίου και ώρα 21:00, τα μέλη και τους φιλάθλους της ομάδας στην γενική συνέλευση του συλλόγου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, στην Κοινότητα Άγιου Ματθαίου.
Θέμα: Οριοθέτηση στόχων για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Οποιοσδήποτε επιθυμεί να συμμετάσχει στο διοικητικό συμβούλιο και να προσφέρει με τον δικό του τρόπο στο σύλλογο, είναι πάντα καλοδεχούμενος, γιατί η ομάδα μας έχει όλους ανάγκη, για να μπορεί πάντα να πρωταγωνιστεί».

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια