Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Σπ. Βεδουράς πρόεδρος στον Αχιλλέα Νυμφών. Ανανέωσε ο Πανδής

Τοπικά πρωταθλήματα
25 Ιουνίου 2018 / 15:45
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Επέστρεψε στον προεδρικό θώκο του Αχιλλέα Νυμφών, ο παλιός άσσος της ομάδας και του ΑΟΚ,

αλλά και πρώην πρόεδρος Σπύρος Βεδουράς, μετά τη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. που προήλθε από τις πρόσφατες εκλογές και συνεδρίασε για να συγκτροτηθεί σε σώμα το βράδυ της Πέμπτης. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας το νέο διοικητικό σχήμα είναι το εξής:
Πρόεδρος: Βεδουράς Σπύρος, Αντιπρόεδρος Α: Τσενεμπής Στέφανος, Αντιπρόεδρος Β: Κούστας Μάριος, Ταμίας : Βεδουράς Σταμάτης, Γραμματέας: Κεφαλληνός Παναγιώτης, Μέλη: Φαρμάκης Ιωάννης, Μπάνος Βάρθης, Μπάνος Στάθης, Ρίζος Κώστας, Κούδα Ηλέκτρα,  Μωραΐτης Νικόλαος, Κούδας Δημήτριος, Κεφαλληνός Κώστας, Μεταλληνός Κωνσταντίνος, Κοντοστάνος Ανδρέας.
Ήταν γνωστό από καιρό ότι η εξαιρετική παρουσία στον πάγκο της ομάδας, αλλά και η πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα, σε συνδυασμό με τη δουλειά που προσέφερε ο Άκης Πανδής στην ομάδα, είχε ανάψει το πράσινο φως για τη συνέχιση της παρουσίας του και την ερχόμενη σεζόν στον πάγκο. Όμως η επίσημη ανακοίνωση καθυστέρησε και ήρθε μετά τη ΓΣ και την εκλογή νέου Δ.Σ., αφού αυτή θα έπρεπε να είναι η διαδικασία και απλά με σύντομη επίσημη ανακοίνωση το Δ.Σ. ενημέρωσε για την ανανέωση με τον Α. Πανδή. Η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΥΜΦΩΝ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον προπονητή Άκη Πανδή. Ευχόμαστε μια καλή Ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια