Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δυνατός θα είναι και φέτος ο Αστέρας Πετριτή

Τοπικά πρωταθλήματα
25 Ιουνίου 2018 / 15:35
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Φαίνεται ότι στο λιμάνι του Πετριτή ετοιμάζουν και για φέτος έναν δυνατό Αστέρα με στόχο να πρωταγωνιστήσει.

Η προσπάθεια να κρατήσουν σε υψηλό επίπεδο την ομάδα, μετά την πτώση από τη Γ΄ Εθνική, συνεχίζεται και οι κινήσεις που κάνουν γι’ αυτό, φαίνεται από τους ποδοσφαιριστές που «κλείνουν».
Αρχικά, ο νέος τεχνικός Φίλιππος Τάντης, αφού ενημερώθηκε, άναψε το πράσινο φως για να διατηρήσει η ομάδα, ποδοσφαιριστές που κάνουν τη διαφορά και είναι απαραίτητοι στο ρόστερ, αλλά και δικά της παιδιά και για τον λόγο αυτό ο Αστέρας συνεχίζει τη συνεργασία του με τους Δημήτρη Ισερη, Άντονι Ισερη και Λάμπρο Πολύζο, καθώς είναι ποδοσφαιριστές που έχουν εμπειρία μεγαλύτερων κατηγοριών και θα τους ήθελε κάθε ομάδα της Α1.
Επίσης, οι συζητήσεις και με τους «παλιούς» που θέλει να κρατήσει, είναι προχωρημένες και αναμένονται νέες ανακοινώσεις για ανανεώσεις. Αλλά ο η διοίκηση δεν έμεινε εκεί, καθώς ξεκίνησε με μια μεταγραφική «βόμβα», την απόκτηση του Λ. Φωτιά του κεντρικού αμυντικού που έπαιξε από τον Ιανουάριο στη Λευκίμμη και είναι παίχτης που με εμπειρίες και παραστάσεις μεγάλων κατηγοριών θα αποτελέσει βαρόμετρο για τον Αστέρα.   
Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Αστέρας Πετριτη ανακοινώνει την απόκτηση του Λάζαρου Φωτιά από την ΑΕ Λευκίμμης. Εκτός από την ΑΕΛ έχει αγωνιστεί επίσης στην Κ20 Ηρακλή, Πιερικό, ΑΕ Λάρισας, Αναγέννηση Επανωμής, Παναιγιάλειο, Ζάκυνθο, Αναγέννηση Καρδίτσας, Εδεσσαϊκό και Πάρμα. Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας».

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια