Τρίτη 19.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Θεσπρωτία: Καταδίωξη αυτοκινήτου με 88 κιλά χασίς

88 κιλά χασίς
24 Ιουνίου 2018 / 09:41

Συνελήφθησαν δύο Έλληνες, ηλικίας 65 και 33 ετών, που εμπλέκονται στην υπόθεση μεταφοράς, ενώ ο οδηγός του οχήματος, διέφυγε της σύλληψης και αναζητείται.

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ. Οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες το μεσημέρι, ένα ύποπτο αυτοκίνητο στην περιοχή του Ράγιου Θεσπρωτίας  και επιχείρησαν να το ελέγξουν, πλην όμως ο οδηγός δε συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.
Ακολούθως, σε αγροτικό δρόμο στον κάμπο της Κεστρίνης, το όχημα ακινητοποιήθηκε ενώ ο οδηγός τράπηκε πεζός σε φυγή, διαφεύγοντας τη σύλληψη.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο παραπάνω αυτοκίνητο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο χώρο των αποσκευών και στα πίσω καθίσματα, 22 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 87 κιλών και 730 γραμμαρίων.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, συνελήφθησαν στη Νέα Σμύρνη Αττικής, οι δύο κατηγορούμενοι ως ιδιοκτήτης και χρήστης του παραπάνω αυτοκινήτου αντίστοιχα.
Η προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.