Τρίτη 19.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κόρη διάσημης παρουσιάστριας ειδήσεων, η 8χρονη Αγγλίδα που τραυματίστηκε από φωτιά σε σκάφος

έκρηξη σε σκάφος
24 Ιουνίου 2018 / 08:57

Όπως αναφέρει η βρετανική Telegraph

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το ατύχημα συνέβη στις 15 Ιουνίου ανοιχτά του Βίδου και είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά εγκαύματα ένας από τους έξι επιβαίνοντας βρετανούς, ένα 8χρονο κοριτσάκι, το οποίο διεκομίσθη άμεσα στο Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Όπως αναδημοσιεύει από τη βρετανική Telegraph, το Iefimerida.gr «Απίστευτη περιπέτεια έζησε μία Βρετανίδα TV σταρ και η οικογένειά της, στις διακοπές τους στην Κέρκυρα.

Η 8χρονη κόρη της Νατάσα Καπλίνσκι υπέστη σοβαρά εγκαύματα, όταν το σκάφος στο οποίο επέβαινε η οικογένεια τυλίχθηκε στις φλόγες. Η Αντζέλικα, το μικρότερο παιδί της παρουσιάστριας ειδήσεων, επέστρεψε αεροπορικώς στη Βρετανία για θεραπεία, με την υπόλοιπη οικογένεια, σύμφωνα με την Telegraph και αναρρώνει.    Η φωτιά ξέσπασε στη μηχανή του σκάφους και γρήγορα πήρε διαστάσεις. Η 34χρονη Καπλίνσκι, η 8χρονη κόρη της και ένα ακόμη συγγενικό πρόσωπο διασώθηκαν από έναν ψαρά, ο οποίος βοήθησε στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα. Ο σύζυγος της δημοσιογράφου, Τζάστιν Μπάουερ, ο 9χρονος γιος τους Αρλο και άλλοι δύο συγγενείς επίσης επέβαιναν στο σκάφος.

«Υπήρξε μηχανική βλάβη στο σκάφος, κάτι που προκάλεσε την πυρκαγιά, την οποία έσβησαν αμέσως οι επιβαίνοντες στο σκάφος», δήλωσε στην Telegraph εκπρόσωπος του λιμεναρχείου Κέρκυρας. «Στην αρχή, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα στο πρόσωπο και τα χέρια. Η μητέρα της και ο παππούς της δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες σε ιδιωτική κλινική. Στη συνέχεια αποφασίστηκε να επιστρέψουν αεροπορικώς στη χώρα τους», ανέφερε ο ίδιος.

Εκπρόσωπος της Νατάσα Καπλίνσκι δήλωσε στη Mail: «Με την οικογένειά της ενεπλάκησαν σε ατύχημα στην Κέρκυρα. Επέστρεψαν νωρίτερα για θεραπεία και αναρρώνουν καλώς στο σπίτι».

Η Καπλίνσκι έγινε η παρουσιάστρια ειδήσεων με την υψηλότερη αμοιβή στη Βρετανία το 2007, όταν πήρε «μεταγραφή» από το BBC στο Channel 5 με συμβόλαιο 1 εκατ. λιρών».


Πηγή: iefimerida.gr