Τρίτη 19.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η ΝΟΔΕ Κέρκυρας για την ομιλία Τσίπρα στο Ζάππειο

ΝΟΔΕ Κέρκυρας
23 Ιουνίου 2018 / 17:11

«Όσο κι αν ο συνήθης Τσίπρας θέλησε με την καινούργια του γραβάτα να αποπροσανατολίσει από την πραγματικότητα δεν το κατάφερε» αναφέρει το δελτίο τύπου της ΝΟΔΕ Κέρκυρας της Ν.Δ.

Η ανακοίνωση

Η αυστηρή επιτήρηση της Χώρας μας για πολλά χρόνια ακόμα, το «κόψιμο» των συντάξεων, η μείωση του αφορολόγητου, οι αξιολογήσεις και τα πρόσθετα μέτρα, όπως και τα υψηλά και προκαθορισμένα ετήσια πλεονάσματα, δεν συνάδουν με τον θριαμβευτικό λόγο του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα στην χθεσινή «φιέστα» του Ζαππείου.
Όσο κι αν ο συνήθης Τσίπρας θέλησε να κάνει για άλλη μια φορά το μαύρο να φαντάζει άσπρο και όσο και αν προσπάθησε με την καινούργια του γραβάτα να αποπροσανατολίσει από την πραγματικότητα δεν το κατάφερε.
Τι να πει κανείς για τον κ. Καμμένο που χαρακτήρισε, χωρίς ιστορική και πολιτική τσίπα, τον κ. Τσίπρα ως τον καλύτερο Πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης;;; Η υπερβολή και η προσβολή σε όλο της το μεγαλείο...
Οι κύριοι αυτοί, φόρτωσαν τη χώρα μας με το 3ο - αχρείαστο μνημόνιο, όταν μας οδήγησαν με το ανόητο δημοψήφισμα και νταϊλίκια τους προς την Ευρώπη στην χρεοκοπία το καλοκαίρι του 2015, όταν δηλαδή θα έπρεπε να βγαίνουμε από το μνημόνιο! Όλο αυτό κόστισε στους Έλληνες, επιπλέον, πάνω από 100 δις ευρώ και 3 ακόμα χρόνια μαρτυρίου.
Τα λόγια ωχριούν. Ας τους κρίνουν αυτοί που πλήρωσαν τα λάθη Τσίπρα και Καμμένου και που πόνεσαν. Δηλαδή οι Έλληνες πολίτες.