Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Κατερίνη η πρόβα τζενεράλε για το Πανευρωπαϊκό του Γκιορ

Στίβος
22 Ιουνίου 2018 / 16:15
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αρκετοί Κερκυραίοι αθλητές και αθλήτριες με δυνατότητες να κατακτήσουν αρκετά μετάλλια θα βρεθούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18

που θα γίνει το Σαββατοκύριακο (23-24/6) στην Κατερίνη, όπου θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 1.200 αθλητές από όλη την Ελλάδα.
Είναι η τελευταία αγωνιστική ευκαιρία των νεαρών αθλητών και αθλητριών να εξασφαλίσουν τα όρια συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Γκιορ και ιδανική ευκαιρία για όλους να βελτιώσουν τα φετινά και ατομικά τους ρεκόρ. Η Σπυριδούλα Καρύδη στο μήκος και στο τριπλούν και η Π. Δόση στο ύψος που έχουν και τα Πανελλήνια ρεκόρ, έχουν εξασφαλίσει συμμετοχή στο Πανευρωπαϊκό, αλλά θα βρεθούν στην Κατερίνη και για να βοηθήσουν τις ομάδες τους και παράλληλα να κάνουν το τελευταίο αγωνιστικό τεστ.
Με βάση τη λίστα που έδωσε ο ΣΕΓΑΣ θα έχουμε 12 παίδες και  5 νεανίδες για τον Κερκυραϊκό, ενώ για τον ΑΟ Κέρκυρα 2 παίδες και 3 νεανίδες. Αναλυτικά τα παιδιά της Κέρκυρας που πάνε στους αγώνες είναι:
Παίδες: Στα 200μ. οι Αλεξάκης και Τσιβανίδης του Κερκυραϊκού. Στα 800μ. ο Ντουραχάνης του ΑΟ Κέρκυρα και ο Στογιάννος του ΚΓΣ. Στα 1500μ. ο Αντ. Χειμαριός και ο Ν. Στογιάννος του ΚΓΣ. Στο άλμα εις ύψος ο Γ. Δόσης του ΑΟ Κέρκυρα. Στο άλμα επί κοντώ ο Γ. Χαλικιάς και ο Στ. Σκορδίλης του ΚΓΣ. Στο άλμα εις μήκος ο Αναγνώστου του ΚΓΣ. Στη σφαιροβολία ο Π. Πουλής του Κερκυραϊκού. Στη δισκοβολία ο Γ. Βραχλιώτης του ΚΓΣ. Στη σκυταλοδρομία 4Χ400 ο ΚΓΣ με τους Ε. Αλεξάκη, Ν. Στογιάννο, Σοφ. Τσιβανίδη, Χειμαριό Α., Σπ. Φιλήνδα.
Κορασίδες: Στα 200μ. η Αλ. Κασφίκη, η Ειρ. Πολίτη του ΚΓΣ και η Σ. Σεχάτη του ΑΟ Κέρκυρα. Στα 400μ. η Αλ. Κασφίκη, του ΚΓΣ. Στο άλμα εις ύψος η Π. Δόση και η Δ. Μοντσενίγου του ΑΟ Κέρκυρα. Στο άλμα επί κοντώ η Ηρώ Βραδή και η Αγ. Ασπιώτη του ΚΓΣ. Άλμα εις μήκος και τριπλούν η Σπ. Καρύδη του ΚΓΣ.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια