Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ένταση πάλι στο Τεμπλόνι το πρωί της Παρασκευής

ΧΥΤΑ Τεμπλονίου
22 Ιουνίου 2018 / 10:19
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Κλήθηκε η αστυνομία, έφυγε ο χειριστής του μηχανήματος

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένταση επικράτησε πάλι στο Τεμπλόνι το πρωί της Παρασκευής.
Καθώς μέλη του Συλλόγου Τεμπλονίου πλησίαζαν προς τον ΧΥΤΑ, βρήκαν ερπυστριοφόρο μηχάνημα να καθαρίζει τη βλάστηση και να ξεριζώνει δέντρα στο οικόπεδο των "αδελφάτων" που παραχωρήθηκε πρόσφατα στο Δήμο για την επέκταση του χώρου εναπόθεσης και επεξεργασίας απορριμμάτων του δεματοποιητή. Λόγω του ότι ο επιπλέον χώρος δεν έχει αδειοδοτηθεί για αυτού του είδους τη χρήση και το μηχάνημα δεν έφερε κανενός είδους διακριτικό, ούτε πινακίδα, η Μάγδα Παπανικολοπούλου και η Λαμπρινή Κολάγγη του Συλλόγου Τεμπλονίου κάλεσαν την αστυνομία ενώ ο χειριστής του μηχανήματος στο μεταξύ έφυγε, πιθανότατα για να αποφύγει το ενδεχόμενο αυτοφώρου.
Η πρόεδρος του Συλλόγου Μάγδα Παπανικολοπούλου είπε στο enimerosi.com «ο χώρος δεν είναι αδειοδοτημένος και γνωρίζω ότι δεν έχει υποβληθεί μελέτη  για τη χρήση του. Από εδώ και στο εξής ο, τι γίνεται, πρέπει να γίνεται σύμφωνα με το νόμο»   
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.