Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δραματική επιστολή της Παλαιάς Φιλαρμονικής για τα σκουπίδια

Φ.Ε.Κ.
22 Ιουνίου 2018 / 08:17

Ποτέ η Κέρκυρα δεν ήταν έτσι, ποτέ οι Κερκυραίοι δεν αγανάκτησαν περισσότερο για ένα δημοτικό πρόβλημα, αναφέρει η επιστολή της διοικούσας της Παλαιάς Φιλαρμονικής

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η επιστολή, που υπογράφεται από τον πρόεδρο Σπύρο Παδοβά, απευθύνεται στο Δήμαρχο Κώστα Νικολούζο, δηλώνοντας την έντονη δυσαρέσκεια όλων των Κερκυραίων για τη θλιβερή εικόνα του νησιού. Καταλήγει ζητώντας του με νόημα, να διατηρήσει τουλάχιστον την αξιοπρέπειά του.

Η επιστολή

Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε,
οι θεμελιωτές της Φ.Ε.Κ. οι οποίοι παρέστησαν στη χθεσινή γενική συνέλευση, μας παρήγγειλαν να σας απευθύνουμε αυτό το γράμμα για να δηλώσουμε την έντονη δυσαρέσκειά τους και όλων των Κερκυραίων για την θλιβερή πρώτη εικόνα της Κέρκυρας με τους σωρούς των σκουπιδιών παντού στα μάτια των χιλιάδων τουριστών που έρχονται στο νησί για τις καλοκαιρινές διακοπές.
Αυτονόητο ότι εκτός αυτού, το θέμα συνιστά πραγματικό κίνδυνο υγείας για όλους.

Ποτέ η Κέρκυρα δεν ήταν έτσι, ποτέ οι Κερκυραίοι δεν αγανάκτησαν περισσότερο για ένα δημοτικό πρόβλημα.

Κύριε δήμαρχε, εξετάστε μαζί με τη δημοτική σας ομάδα τι έχετε πράξει μέχρι σήμερα για ένα θέμα ορατό για τη δημοτική αρχή από την πρώτη μέρα της θητείας της.
Αν αμελήσατε, αδιαφορήσατε, εκτιμήσατε εσφαλμένα, περιμένατε πολιτική ή άλλη βοήθεια που δεν ήρθε, ή ό, τι άλλο ώστε να φτάσουμε στη σημερινή κατάσταση, αν σήμερα δεν έχετε πλέον δυνατότητα να κάνετε κάτι για την Κέρκυρα, μην αφήσετε τους συμπολίτες σας να σκεφτούν ότι επιπολαίως ζητήσατε να αναλάβετε την εξαιρετική τιμή να είστε ο Πρώτος Δημότης αυτού του τόπου.

Είστε συμπαθής άνθρωπος, διατηρήστε τουλάχιστον την αξιοπρέπειά σας. Υπάρχει τρόπος.

Για τη Δ.Ε. της Φ.Ε.Κ.
Σπύρος Παδοβάς