Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στηρίζει τα παιδιά ο Παγκερκυραϊκός σύλλογος Αμερικής

Ομογένεια
21 Ιουνίου 2018 / 16:49

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση του Παγκερκυραϊκού Συλλόγου Αμερικής στην Ακαδημία του Αγίου Βασιλείου στην πόλη Garrison της Νέας Υόρκης στην οποία διαβιούν παιδιά λόγω οικογενειών περιστάσεων.

Ο Πανκερκυραϊκός για να τιμήσει και να ευχαριστήσει τα μέλη του πρόσφερε δωρεάν την μεταφορά με λεωφορείο καθώς και όλα όσα προσφέρθηκαν στην όμορφη αυτή καλοκαιρινή εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε κάτω από ένα λαμπερό και καταγάλανο ουρανό με πολύ φαγητό και χορό. Τα μέλη περιηγήθηκαν στις μοναδικές εγκαταστάσεις της Ακαδημίας και η νεολαία του Συλλόγου απόλαυσε τους χώρους πρασίνου και την πισίνα.
Ο βασικός σκοπός της Ακαδημίας είναι να λειτουργεί ως τόπος στοργής, αγάπης και φροντίδας για παιδιά που βρίσκονται αντιμέτωπα με δύσκολες, ακόμα και τραγικές καταστάσεις. Ο Παγκερκυραϊκός Σύλλογος είναι υποστηρικτής της Ακαδημίας με ετήσιες δωρεές.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Θεόδωρος Δουκάκης ευχαρίστησε τον διευθυντή της Ακαδημίας για την φιλοξενία ενώ η γραμματέας του Συλλόγου κ. Βασιλική Μπάρδη δήλωσε ότι ερχόμαστε στην Ακαδημία για να στηρίξουμε τα παιδιά. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Δρ. ΤζασμινΚονγουεϊ, Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Νέας Υόρκης και ο Πρόεδρος της Ιονίου Πολιτιστικής Ομοσπονδίας Αμερικής κ. Νίκος Μπάρδης.