Τετάρτη 17.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επιστροφή του Γ. Κουρή στο Περιβόλι. Ανανέωσε με το Κοντόκαλι ο Ν. Καρβούνης

Τοπικά πρωταθλήματα
21 Ιουνίου 2018 / 16:11
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δυο από τις ομάδες της Α1 με επίσημες ενημέρωσαν για τους προπονητές με τους οποίους θα πορευτούν την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ένας έμπειρος τεχνικός όπως είναι ο Γιάννης Κουρής, έμεινε για λίγο εκτός των τοπικών πρωταθλημάτων, αλλά επέστρεψε στην ομάδα με την οποία είχε καταφέρει να πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας της. Να πάρει δηλαδή το πρωτάθλημα της Α1 και να παίξει στη Δ΄ Εθνική, τη μοναδική ως σήμερα φορά που το πέτυχε. Μιλάμε για την Αναγέννηση Περιβολίου η οποία συμφώνησε με τον πολύπειρο Λευκιμμιώτη προπονητή και μαζί θα βαδίσουν στο επόμενο πρωτάθλημα. Μια δικαίωση για τον Γιάννη Κουρή, αλλά και η σίγουρη επιλογή για την Αναγέννηση βγήκαν μέσα από αυτό το deal.
Από την άλλη το Κοντόκαλι που τη σεζόν που τελείωσε κατάφερε να μείνει στην κατηγορία μέσω των μπαράζ, εκτίμησε την προσφορά του προπονητή Νίκου Καρβούνη, που είχε αναλάβει την ομάδα στο μέσο της σεζόν και πέτυχε το στόχο παραμονής και όπως ενημέρωσε συνεχίζει τη συνεργασία μαζί του και την επόμενη αγωνιστική σεζόν.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια