Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επίσημο το διαζύγιο μεταξύ ΑΕΛ και Σφακιανάκη

Γ΄ Εθνική
21 Ιουνίου 2018 / 16:05
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ήταν κάτι αναμενόμενο μετά από δυόμιση χρόνια να χωρίσουν οι δρόμοι της ΑΕ Λευκίμμης και του Γιάννη Σφακιανάκη.

Ο νεαρός τεχνικός που ανέβασε την ομάδα στη Γ΄ Εθνική και την κράτησε άνετα στην κατηγορία, φάνηκε ότι δε θα συνέχιζε. Άλλωστε η πρόσληψη εδώ και δυο εβδομάδες του βοηθού του και γυμναστή της ομάδας στον Αστέρα Πετριτή, σηματοδοτούσε τη λήξη της συνεργασίας τους. Ήταν θέμα ημερών και επίσημα να βγει η ανακοίνωση από τη Βασίλισσα του Νότου, η οποία εδώ και μέρες ήταν με επαφή με διάφορες περιπτώσεις προπονητών και έκανε την τελική της επιλογή στο πρόσωπο του Μαγκαφίνη. Η ανακοίνωση της ΑΕΛ αναφέρει: «Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Σφακιανάκη. Το όνομα του προπονητή Σφακιανάκη είναι πλέον γραμμένο με χρυσά γράμματα στην μεγάλη ιστορία της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ. Τον ευχαριστούμε που επί δυόμισι χρόνια έδωσε ψυχή και σώμα στην μεγάλη οικογένεια μας κατακτώντας τίτλους και ανεβάζοντας την αγαπημένη μας ομάδα για πρώτη φορά στη Γ' Εθνική. Γιάννη σου ευχόμαστε επιτυχίες σε ότι και αν κάνεις στην ζωή σου να είσαι γέρος και δυνατός και να χαίρεσαι την όμορφη οικογένεια σου. ΜΙΑ ΦΟΡΑ Α.Ε.Λ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Α.Ε.Λ.ΜΟΝΟ Α.Ε.Λ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ»
Από την πλευρά του ο Γιάννης Σφακιανάκης που φαίνεται να κάνει στροφή φέτος στην προπονητική του καριέρα κυνηγώντας κάτι διαφορετικό, είναι ο ένας από τους δυο που ενοικίασε το γήπεδο της ΕΠΣΚ και σίγουρα εκεί θα ριχτεί το μεγάλο βάρος. Επίσης φρόντισε να ευχαριστήσει με ανακοίνωση του, τους ανθρώπους που τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια