Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σε αναμονή ο ΑΟΚ για τις αποφάσεις της 25ης Ιουνίου

ΑΟΚ Κέρκυρα
20 Ιουνίου 2018 / 16:33
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο προβληματισμός, των ανθρώπων του ΑΟΚ αν θα παίξουν Super League ή στην Football League την επόμενη σεζόν,

έχει παγώσει κάθε μεταγραφική κίνηση, ενώ στην αναμονή είναι και το θέμα του προπονητή. Μια κατάσταση που αναμένεται να ξεκαθαρίσει την ερχόμενη Δευτέρα (25/6), αφού υπάρχει η ΓΣ των σωματείων της Super League, εκεί όπου με την παρουσία του υφυπουργού κ. Βασιλειάδη θα πάρουν τις αποφάσεις για το μέλλον του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Όλα δείχνουν ότι η Super League μπορεί να συμφωνήσει στην αναδιάρθρωση που έχει προτείνει ο κ. Βασιλειάδης, δηλαδή από τη σεζόν 2019-20 με τρεις επαγγελματικές κατηγορίες Super League 1, Super League 2 και Football League με 12 ομάδες η κάθε μια, αλλά αν το πρωτάθλημα φέτος της μεγάλης κατηγορίας θα γίνει με 16 ομάδες ή 20 δεν έχει αποφασιστεί, με την πρώτη περίπτωση να είναι όπως πλέον δείχνουν τα πράγματα αυτή που ίσως επικρατήσει.
 
Φτιάχτηκαν Πλάντραφος και Γαζάτικα
 
Ο ΑΟΚ άφησε για λίγες μέρες ακόμη αυτό το κομμάτι και κοίταξε να κάνει τις απαραίτητες εργασίες στα προπονητικά του κέντρα σε Πλάντραφο και Γαζάτικα, με νέο χλοοτάπητα, ενώ γίνονται εργασίες και για νέο γυμναστήριο στον Πλάντραφο. Μια κίνηση που σίγουρα είναι απαραίτητη για να γυμνάζεται σωστά η ομάδα και να μπορέσει να πετύχει τους έτσι κι αλλιώς υψηλούς στόχους που είναι αναγκασμένη φέτος να βάλει, σε όποια κατηγορία και να αγωνιστεί.
 
Η ΠΑΕ εξέδωσε και την παρακάτω ανακοίνωση:
«Σε γοργούς ρυθμούς πραγματοποιούνται οι απαραίτητες ενέργειες για την προετοιμασία των προπονητικών κέντρων της ομάδας μας. Συγκεκριμένα ανανεώθηκε ο χλοοτάπητας στον Πλάντραφο και στα Γαζάτικα ώστε με την έναρξη των προπονήσεων το ρόστερ της ομάδας να προπονείται σε ιδανικές συνθήκες.
Παράλληλα έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για την δημιουργία ενός ακόμη γυμναστηρίου εντός του προπονητικού κέντρου στον Πλάντραφο».

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια