Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αστυνομία, Περιφέρεια & «Στήριξη» για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (video)

Dust in the wind
20 Ιουνίου 2018 / 09:11

Εκδήλωση στον εξωτερικό χώρο των Ανακτόρων, όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την παράσταση «Dust in the wind»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Δ/νση Ιονίων Νήσων, σε συνεργασία με τον Σύλλογο ΣΤΗΡΙΞΗ - Κατά των εξαρτησιογόνων ουσιών και του Aids, συνδιοργανώνουν εκδήλωση την Παρασκευή 22 Ιουνίου και ώρα 9μ.μ. στον εξωτερικό χώρο του Μουσείου Ασιατικής Τέχνης.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης για την εκδήλωση δόθηκε συνέντευξη τύπου από τον Περιφερειακό Ασυνομικό Διευθυντή Γιάννη Ματσούκα, τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρο Γαλιατσάτο και τον πρόεδρο του Συλλόγου κατά των εξαρτήσεων "Στήριξη" Σπύρο Δολιανίτη.

Η εκδήλωση υπό τον τίτλο “Χτίζουμε γέφυρες συνεργασίας, λέμε ΟΧΙ στα ναρκωτικά” περιλαμβάνει:
- Σύντομες ομιλίες από τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρο Γαλιατσάτο και τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Δ/ντη Ιονίων Νήσων, Ταξίαρχο Ιωάννη Ματσούκα και
- Μουσικοθεατρική παράσταση “Dust in the Wind”, σε σκηνοθεσία και καλλιτεχνική επιμέλεια του Πέτρου Γάλλια, βασισμένη στο θεατρικό έργο του αείμνηστου Νίκου Μώρου “Είσαι καλά βρε;”. Η διοργάνωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.