Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με Θανάση Μαρτίνο θα πορευτεί ο Όλυμπος

Τοπικά πρωταθλήματα
19 Ιουνίου 2018 / 15:32
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Ιστορικός έκανε μια προσπάθεια τη σεζόν που τελείωσε να επιστρέψει στην Α1, αλλά στο τελευταίο ματς των μπαράζ δεν τα κατάφερε,

αλλά αυτό δεν πτόησε τη διοίκηση που είχε αναλάβει πέρσι τελευταία στιγμή και κάτω από τρομερά δύσκολες συγκυρίες. Πέρσι ξεκίνησε προετοιμασία με προπονητή τον Π. Πατέλη, συνέχισε με τον Αχ. Τσικρικά και από το Δεκέμβριο ο αρχιπροπονητής των Ακαδημιών Θανάσης Μαρτίνος κλήθηκε να κοουτσάρει την ομάδα του Ολύμπου. Μπορεί να μην έφτασε στο στόχο, αλλά αυτό δε λέει τίποτε για την διοίκηση της ομάδας, που γνώριζε τις δυσκολίες και κυρίως ότι το έμψυχο υλικό δεν ήταν αυτό που θα ήθελε. Η εξαιρετική δουλειά του Θανάση Μαρτίνου τόσο στις ακαδημίες όσο και στην πρώτη ομάδα του Ολύμπου εκτιμήθηκε και  οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια για συνέχιση της συνεργασίας τους.
Μάλιστα όπως μας είπε ο υπεύθυνος των ακαδημιών Κ. Στογιάννος, η ομάδα φέτος θα κυνηγήσει όχι μόνο την άνοδο, αλλά και τον τίτλο. Μάλιστα έχει ήδη κάνει έξι σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις, με παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις που έκρινε ο προπονητής ότι χρειάζεται και με 1-2 ακόμη μεταγραφές θα κλείσει ο σχεδιασμός πολύ νωρίς για την ομάδα του Ολύμπου.
Στην ομάδα θα συνεχίσει σαν βοηθός προπονητή ο Κώστας Μάμαλος, που σαν προπονητής των ακαδημιών οδήγησε το προπαιδικό στον τελικό του φετινού πρωταθλήματος. Ο Κώστας είναι ένας άνθρωπος που έχει δουλέψει πολύ σε κάθε ομάδα που έχει πάει, όχι απλά προσφέροντας έργο αλλά και με άριστα αποτελέσματα και η παρουσία του θα είναι και σε άλλα τμήματα της ομάδας, αφού γνωστό είναι πως ο Όλυμπος έχει τις ακαδημίες με παρουσία και συμμετοχή στο πρωτάθλημα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, ενώ συμμετέχει στο πρωτάθλημα και  η Θύελλα, μια ομάδα με νεαρά παιδιά που μετά τις ακαδημίες αγωνίζονται στη Θύελλα στη Β κατηγορία της ΕΠΣΚ για να αποκομίσουν εμπειρίες και οι καλύτεροι να φτάσουν στην πρώτη ομάδα του Ολύμπου.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια