Ξεκίνησε ο ΔΟΠΑΠ την αδειοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αν εξαιρέσουμε το γήπεδο της ΕΠΣΚ και του Ολύμπου, όλα τα άλλα ανήκουν στον Δήμο Κέρκυρας και για τη χρησιμοποίησή τους

18
Ιουνίου / 2018

απαιτείται σχετική άδεια. Όχι βέβαια άδεια λειτουργίας που είναι ένα θέμα του Δήμου Κέρκυρας ο οποίος καλείται να αδειοδοτήσει τα δικά του γήπεδα, αλλά τα σωματεία για να κάνουν χρήση πρέπει να πάρουν ειδική άδεια. Η ΕΠΣΚ ενημέρωσε με έγγραφο της τα σωματεία και αναφέρει: 
«Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με έγγραφο του ΔΟΠΑΠ ο Οργανισμός έχει ξεκινήσει τη διαδικασία αδειοδότητησης των γηπέδων - αθλητικών εγκαταστάσεων, σύμφωνα με το Ν 4479/2017. Κάθε αθλητικό σωματείο οφείλει να ζητήσει να κάνει χρήση του γηπέδου από το Δ.Σ. του ΔΟΠΑΠ το οποίο θα χορηγήσει τη σχετική άδεια.  Κατόπιν τούτου σύμφωνα με την ενημέρωση του ΔΟΠΑΠ ΚΑΝΕΝΑ αθλητικό σωματείο δεν μπορεί να κάνει χρήση χωρίς την ανωτέρω σχετική άδεια του Δ.Σ. του Οργανισμού. Παρακαλούμε να φροντίσετε έγκαιρα για την εφαρμογή της απόφασης του ΔΟΠΑΠ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο ΔΟΠΑΠ στο τηλέφωνο: 26610-81146  και 26610-25085».

Σπύρος Πίκουλας