Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνεχίζει με Παλαιοχωρίτη ο Κάβος στην Α1

Τοπικά πρωταθλήματα
16 Ιουνίου 2018 / 08:00
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δύο ομάδες που δεν έχουν κλείσει επίσημα προπονητή για τη νέα σεζόν ήταν η Βολίδα και ο Κάβος που ανέβηκαν φέτος,

αλλά δύσκολα δε θα συνέχιζε η ομάδα του νότου με τον Σπύρο Παλαιοχωρίτη, αφού μαζί του έκανε εντυπωσιακή πορεία και πήρε εύκολα και άνετα, άνοδο και τίτλο. Ήρθε και η επίσημη πλέον επιβεβαίωση από την ομάδα του Κάβου, όμως πέραν αυτής της ανακοίνωσης εξέδωσε και μια ακόμη το απόγευμα της Παρασκευής σχετικά με την προσπάθεια άλλων ομάδων να «αρπάξουν» παίκτες της ομάδας. Οι δυο ανακοινώσεις είναι ξεκάθαρες και βγαίνουν εύκολα τα συμπεράσματα για το σκεπτικό και το σχεδιασμό μιας ομάδας που έχει ένα Δ.Σ. με πολύ καλή λειτουργία.
 
Η ανακοίνωση για τον προπονητή
 
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο "αρχιτέκτονας" της περσινής επιτυχίας, Σπύρος Παλαιοχωρίτης, θα είναι μαζί μας και τη νέα σεζόν! Αυτό είναι κάτι που το ήθελαν πολύ τόσο το Δ.Σ. όσο και ο ίδιος ο προπονητής, έτσι ώστε να συνεχιστεί το μακροπρόθεσμο πλάνο που έχουν θέσει από το περσινό καλοκαίρι οι δύο πλευρές και το οποίο άρχισε με τις καλύτερες προϋποθέσεις».
 
Η ανακοίνωση για αρπαγή παικτών
 
«Θα θέλαμε να στείλουμε ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι ο Κάβος τη φετινή σεζόν δεν πρόκειται να παίξει το ρόλο του "φτωχού συγγενή" στην Α1 κατηγορία. Δίνουμε μία και μοναδική ευκαιρία σε μερικούς "κυρίους" να σταματήσουν τις προσπάθειες αρπαγής ποδοσφαιριστών με δόλιες μεθόδους και πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα όπως πολύ καλά εκείνοι ξέρουν. Σε κάθε περίπτωση, παρακολουθούμε τις εξελίξεις και οι συγκεκριμένοι να γνωρίζουν ότι πολύ σύντομα θα λάβουν απαντήσεις τόσο σε διοικητικό επίπεδο αλλά και εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου».

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια