Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μετά τον Σπανό ο ΑΟΚ ρίχνει ματιές προς Χάβο

ΑΟΚ Κέρκυρα
12 Ιουνίου 2018 / 17:51
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΑΟΚ είναι από τις ομάδες που δε γνωρίζουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν αφού η ομάδα υποβιβάστηκε,

αλλά λόγω της ενδεχόμενης αναδιάρθρωσης υπάρχει η πιθανότητα παραμονής στη μεγάλη κατηγορία.
Όλο αυτό έχει τρενάρει τη λειτουργία της, σε ότι αφορά πρόσληψη προπονητή και μεταγραφές παικτών, αφού στη Β΄ Εθνική τα μεγέθη είναι διαφορετικά σε σχέση με τη Superleague.
Η συζητήσεις με τον Γιάννη Μαντζουράκη φαίνεται να μην προχωράνε και ο ΑΟΚ βρήκε εναλλακτική λύση στον Δημήτρη Σπανό, τον προπονητή που πήρε στα μέσα της περιόδου τον Άρη και τον οδήγησε στη Superleague, αλλά δε θα συνεχίσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Δ. Σπανός έχει δουλέψει πολλά χρόνια (από το 2005 ως το 2014) με ομάδες της Γ΄ Εθνικής (Αναγέννηση Άρτας, Αίας Σαλαμίνας, Βύζας, Ρόδος, Παναχαϊκή, Παναιγιάλειο, Ερμιονίδα, Πανελευσινιακό). Από και πέρα ανέβηκε επίπεδο και δούλεψε μόνο σε ομάδες Β΄ Εθνικής (Παναχαϊκή, Λαμία, Απόλλων, Παναιγιάλειος).
Όμως στον ΑΟΚ  βλέπουν με θετικό μάτι και την προοπτική να πορευτούν με τον Χάβο στην τεχνική ηγεσία, εφόσον η ομάδα συμμετάσχει στη Super League. Ο Μακεδόνας τεχνικός είχε δουλέψει τελευταία στον Παναιτωλικό, ενώ έχει εργαστεί και σε ΠΑΟΚ, Βέροια, ΑΕΛ Λεμεσού και Αστέρα Τρίπολης. Μάλιστα βρέθηκε προ ημερών σε συζητήσεις με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά δεν κατέληξε σε συμφωνία.
Μπορεί όλα να είναι στον αέρα, αλλά η ΠΑΕ δε μένει με σταυρωμένα χέρια και τουλάχιστον φροντίζει να έχει έτοιμη την πρώτη και πιο σοβαρή κίνηση για τη νέα σεζόν, με το κλείσιμο ενός αξιόλογου προπονητή.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια