Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο χέρι του Κρόνου ποιοι θα μείνουν… συνεχίζει ο Κονισπολιάτης

Γ΄ Εθνική
12 Ιουνίου 2018 / 17:39
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με τον Γιάννη Καραϊσαρλή επικεφαλής του ΔΣ, ο Κρόνος Αργυράδων έδειξε τα τελευταία χρόνια ότι έχει την αξιοπιστία,

αλλά και τη δυναμική που κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να είναι στο ρόστερ του. Τέλειωσε μια χρονιά άκρως πετυχημένη, με την άνοδο στη Γ΄ Εθνική και τα πράγματα αλλάζουν, αφού θα χρειαστεί ενισχύσεις για να σταθεί και να πετύχει τους στόχους του. Φυσικά όλοι οι παίκτες θα ήθελαν να μείνουν, αφού είναι πολύ ευχαριστημένοι από τη διοίκηση και τον πρόεδρο της, κανείς από αυτούς που πιστεύουν ότι έχουν τα κότσια να παίξουν στη Γ΄ Εθνική δε θέλει να φύγει. Απλά ο Γ. Καραϊσαρλής είναι αυτός που εκτιμά πρόσωπα και καταστάσεις και θα κάνει τις επιλογές του, ξέρει πολύ καλά ότι όποιον παίκτη θελήσει να κρατήσει θα το κάνει.
Έτσι ξεκίνησε τις επαφές και σίγουρα έχουν κλείσει (προφορικά τουλάχιστον) όλοι οι παίκτες της τελευταίας σεζόν, αλλά επίσημα ανακοινώθηκε μόνο ο Νίκος Κονισπολιάτης ως τώρα. Είναι ένας μεσοεπιθετικός γνωστός για την ποιότητά του, τις εμπειρίες του από μεγαλύτερες κατηγορίες και θα μείνει στην ομάδα για 4ο χρόνο. Ο 31χρονος που ξεκίνησε από τη Θύελλα και συνέχισε στον Όλυμπο, έπαιξε ξανά στον Κρόνο (στη Δ΄ Εθνική) έχει πολλές διακρίσεις με τίτλους και άνοδο με τον ΑΟ Κασσιόπης από τη Δ΄ στη Γ΄ και από εκεί στη Β΄ Εθνική. 
Πέραν όμως του Κονισπολιάτη, αναμένεται τις επόμενες μέρες να ανακοινωθεί η συνέχιση της συνεργασίας και με άλλους ποδοσφαιριστές που είναι τα θεμέλια του Κρόνου τα τελευταία τρία χρόνια. Εκτός αυτού το κλείσιμο προπονητή (μένει ανοικτό) είναι κάτι που έχει σημασία, αλλά και το γήπεδο που θα στεγάσει την ομάδα, είναι στις πρώτες προτεραιότητες για επίλυση στις Αργυράδες.     

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια