Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στη Λευκάδα σήμερα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θ. Θεοχαρόπουλος

Θανάσης Θεοχαρόπουλος
12 Ιουνίου 2018 / 12:42

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για τα σοβαρά προβλήματα της οικονομίας, το ονοματολογικό των Σκοπίων, τις ελληνοτουρικές σχέσεις μίλησε

μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και βουλευτής επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής Θανάσης Θεοχαρόπουλος στην κεντρική πολιτική εκδήλώση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην αίθουσα του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου Κέρκυρας.

Στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στο νησί, ο κ. Θεοχαρόπουλος είχε, από το πρωί της Δευτέρας συναντήσεις με τους φορείς της Κέρκυρας. Επισκέφθηκε το Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας, το παράρτημα του Οικονομικού Επιμελητηρίου, το Εμπορικό Επιμελητήριο και την Ένωση Ξενοδόχων.ου τόπου, ενώ 
«Θα διασφαλίσουμε τα συμφέροντα της χώρας εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης εντός ευρωζώνης, με μία βιώσιμη πολιτική που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση χωρίς να χαϊδεύουμε αυτιά, χωρίς να λαϊκίζουμε. Έχουμε καταλάβει από τα λάθη του παρελθόντος, κρατούμε όλα τα θετικά, τα θετικά που είχαμε από τις εμπειρίες και προχωρώντας με πολιτική ανανέωση, σε όλα τα επίπεδα, μπορούμε να δώσουμε το στίγμα της σύγχρονης εποχής» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Θεοχαρόπουλος.

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ στα τοπικά ΜΜΕ, αναφέρθηκε στο μεγάλο ζήτημα των απορριμμάτων που αντιμετωπίζει το νησί, ενώ επέρριψε τις ευθύνες στην πολιτική ηγεσία, καθώς και στη δημοτική αρχή του τόπου. 
Σήμερα ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος μαζί με την Ισμήνη Μώρου περιοδεύει στη Λευκάδα, όπου το απόγευμα θα πραγματοποιήσει την πολιτική του ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο της περιοχής.