Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κυκλοφορούν τα διαρκείας του Φαίακα

Μπάσκετ
08 Ιουνίου 2018 / 18:21
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί να είναι πολύ νωρίς σε σχέση με την έναρξη του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής που θα παίξει ο Φαίακας,

αλλά ήδη έχουν ετοιμαστεί τα εισιτήρια διαρκείας και βγήκαν σε κυκλοφορία. Είναι μια κίνηση της ομάδας για να μπορέσει να μαζέψει και κάποια χρήματα, αφού οι ανάγκες θα είναι αρκετά αυξημένες και θα πρέπει να υπάρχει ένα «ταμείο» για να μπορέσει να κάνει κάποιες διορθωτικές μεταγραφικές κινήσεις. Λογικό είναι αυτό αλλά πιο λογικό θα είναι οι κερκυραίοι φίλαθλοι να στηρίξουν την προσπάθεια.
Η τιμή είναι μόλις 60€ για τα 15 ματς που αναμένεται να δώσει η ομάδα και αντιστοιχούν σε λιγότερο από 5€ ανά ματς. Τώρα κάποιος μπορεί να τα προμηθευτεί από τα ΕΛΤΑ της Κέρκυρας ή να τηλεφωνήσει στο 6978065245 για να συνεννοηθεί.
 
Κατεβάζει ομάδα U-21 στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΒΔΕ
 
Παράλληλα η ομάδα πήρε μια πολύ σωστή απόφαση που θα την βοηθήσει να έχει και αύριο, αφού παιδιά που δεν θα έχουν δυνατότητα να παίξουν στην Β΄ Εθνική, νεαρής ηλικίας θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν επίσημα παιγνίδια στα πόδια τους αγωνιζόμενα στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΒΔΕ.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια