Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΕΠΣΚ: Τελικοί προπαιδικού το Σάββατο

Τοπικά πρωταθλήματα
05 Ιουνίου 2018 / 18:05
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πλησιάζουμε στη λήξη της αγωνιστικής περιόδου για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κέρκυρας με τους τελικούς του προπαιδικού πρωταθλήματος

(γεν. 2004-2005) να έχουν οριστεί για το ερχόμενο Σάββατο 9 Ιουνίου. Αρκετά καθυστερημένα για τις καιρικές συνθήκες στο νησί, που σε συνδυασμό με τον συνθετικό χλοοτάπητα, ανεβάζουν κατακόρυφα τη θερμοκρασία και δεν είναι ότι το καλύτερο για τα παιδιά, δεδομένου και του κακού αγωνιστικού χώρου. Έτσι, το Σάββατο τέσσερις ομάδες θα βρεθούν στη σέντρα για να διεκδικήσουν την καλύτερη δυνατή θέση και τον τίτλο.
Ο Οδυσσέας Αυλιωτών με τον Ορφέα θα παίξουν για την 3η θέση στον μικρό τελικό (17:45), ενώ ο Όλυμπος με την ΑΕ Λευκίμμης θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα (19:30). Μεγάλο ενδιαφέρον πάντα από τα σωματεία, αφού πάντα ένας τίτλος ή μια διάκριση μετράει.
Όλοι οι αγώνες της προπαιδικής κατηγορίας έχουν διάρκεια 70 λεπτά (σε δύο ημίχρονα). Στον μικρό τελικό σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκεια του αγώνα θα ακολουθήσει απευθείας η διαδικασία των πέναλτι, χωρίς παράταση.
Στον μεγάλο τελικό σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκεια θα ακολουθήσει 10 λεπτή (συνολικά) παράταση και πέναλτι, για την ανάδειξη του νικητή. Οι απονομές στους συμμετέχοντες θα γίνουν μετά τη λήξη του τελικού αγώνα.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια