Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αν συνεχιστεί το pressing του ΟΛΚΕ, ο ΝΑΟΚ θα παραδώσει τα κλειδιά του Ομίλου στον Δήμο!

ΝΑΟΚ
05 Ιουνίου 2018 / 07:17

ΚΕΡΚΥΡΑ. Να παραδώσουν τα κλειδιά του ιστορικού σωματείου στον Δήμο, ως κίνηση απόγνωσης αλλά και συμβολική, συζήτησε τη Δευτέρα σε μια επείγουσα και δραματική γενική συνέλευση των μελών του ο ΝΑΟΚ.

Πρόκειται για ένα ακόμα επεισόδιο στη διένεξη του σωματείου με τον ΟΛΚΕ και επίδικο της διαχείριση των εγκαταστάσεων, από τις οποίες ως γνωστόν, ο ΝΑΟΚ προσπορίζεται τα προς το ζην.
Σύμφωνα με όσα είπε στο enimerosi.com, ο πρόεδρος της διοίκησης του Ομίλου, Τ. Γαβαλάς, οι σχέσεις που έχουν διαμορφωθεί με τον ΟΛΚΕ είναι τέτοιες που ο Οργανισμός απαιτεί να αφαιρέσει κάθε πόρο που κατέληγε στο Ταμείο του ΝΑΟΚ και από 'κει εξασφαλιζόταν η λειτουργία του και η συμμετοχή των αθλητών του στις εθνικές  διοργανώσεις και τα πρωταθλήματα. Σήμερα τα έσοδα αυτά τείνουν να εξανεμιστούν είτε διότι δεν υλοποιούνται ύστερα από τις ενέργειες του ΟΛΚΕ είτε διότι εισπράττονται από αυτόν.
Μάλιστα κατά τον κ. Γαβαλά, αυτό είναι μια τακτική που εμφανίζεται πλέον εναντίον όλων των Ναυτικών Ομίλων της Χώρας που χρησιμοποιούν παραλιακές εγκαταστάσεις, γεγονός που χρεώνεται στις επιδιώξεις του ΤΑΙΠΕΔ με την ανοχή των Αθλητικών Αρχών της Πολιτείας και την αμηχανία των Ομοσπονδιών!
Η γενική συνέλευση των μελών του ΝΑΟΚ αποφάσισε ακόμα να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα στα Δικαστήρια κατά του ΟΛΚΕ, προκειμένου να χαλαρώσει η θηλειά από το λαιμό του, κι αν τα χάσει τότε συμβολικά θα παραδώσει τα κλειδιά του Ομίλου στο Δήμο. Για τον σκοπό αυτό αναμένεται να ζητήσει να παραστεί αντιπροσωπεία του δ.σ. στην επόμενη, τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.