Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξενάγηση στο Ωκεανογραφικό «Αιγαίο», που σχεδίασε ο πρόεδρος του ΟΛ.ΚΕ. Σπύρος Στεφανίδης

ΟΛ.ΚΕ.
31 Μαΐου 2018 / 16:39

Ο Σπ. Στεφανίδης και ο καπετάνιος Θ. Κανακάρης μιλούν στο enimerosi.com

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το ωκεανογραφικό πλοίο «ΑΙΓΑΙΟ» βρίσκεται στο λιμάνι της Κέρκυρας στο πλαίσιο του 12ου Πανελληνίου Συμποσίου με τίτλο «Γαλάζια Ανάπτυξη για τη μακρο-Περιφέρεια Αδριατικής – Ιονίου και την Ανατολική Μεσόγειο». Το συμπόσιο συνδιοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Εργαζομένων και το Σύλλογο Ερευνητών του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛ.ΚE.Θ.Ε.), σε συνεργασία με το Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Το ωκεανογραφικό πλοίο «ΑΙΓΑΙΟ» σχεδίασε ο σημερινός πρόεδρος του ΟΛ.ΚΕ. Σπύρος Στεφανίδης, ο οποίος συναντήθηκε σήμερα με τον καπετάνιο και μίλησαν για την ιστορία του, μια συγκινητική συζήτηση, που κατέγραψε ο φακός του enimerosi.com.
Μαζί τους ο αντιπρόεδρος του ΟΛ.ΚΕ Τάσος Κόλλιας και ο Διευθυντής Εκπαίδευσης Περιφέρειας Ιονίων Νήσων Κωνσταντίνος Γκούσης.

Το πλοίο θα είναι επισκέψιμο για το κοινό από την Πέμπτη 31 Μαΐου έως το Σάββατο 3 Ιουνίου (Πέμπτη  5μ.μ.-7μ.μ., Παρασκευή και Σάββατο από τις  11π.μ.- 1μ.μ. και από τις 5 μ.μ.-7 μ.μ.).