Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οδυσσέας και Παξοί μονομαχούν για τον τίτλο του πρωταθλητή στο παιδικό

Τοπικά πρωταθλήματα
25 Μαΐου 2018 / 17:47
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Σάββατο 26/5 στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι θα έχουμε τους τελικούς του Παιδικού πρωταθλήματος, καθώς θα γίνουν δυο αγώνες

που θα καθορίσουν τον πρωταθλητή και τις επόμενες τρεις θέσεις. Σύμφωνα με την ΕΠΣ Κέρκυρας το πρόγραμμα των τελικών αγώνων είναι:
Μικρός τελικός (για 3η θέση) (16.45): ΟΦΑΜ - ΑΟ Αχιλλέας Νυμφών
Τελικός (για πρωταθλητή) (18.30): ΑΣ Οδυσσέας Αυλιωτών -  ΑΟ Παξοί
 
Υπενθυμίζουμε ότι οι αγώνες αυτής της κατηγορίας έχουν διάρκεια 80 λεπτά (σε δύο ημίχρονα των σαράντα λεπτών). Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκεια θα ακολουθήσει  15λεπτή (συνολικά) παράταση και αν δεν έχουμε νικητή θα ακολουθήσει η διαδικασία των πέναλτι, για την ανάδειξη του.  Θα γίνουν απονομές στους συμμετέχοντες μετά τη λήξη του τελικού αγώνα.
Το ενδιαφέρον είναι τεράστιο για τα ματς αυτά, αφού αναμένεται να κατακλυστεί το γήπεδο από τους φίλους των ομάδων, ενώ η ομάδα των Παξών διοργάνωσε και εκδρομή για τη μεταφορά έως και 270 ατόμων και όπως λένε οι πληροφορίες πάνω από 200 άτομα θα έλθουν για τον τελικό. Είναι η 2η συνεχόμενη χρονιά που ο ΑΟ Παξών παίζει στον τελικό, πέρσι έχασε το τρόπαιο από τον Όλυμπο.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια