Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Προχωράει ο σχεδιασμός του ΝΑΟΚ

Πόλο
25 Μαΐου 2018 / 17:45
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όταν πριν από 4-5 χρόνια, τα οικονομικά δυσκόλεψαν πάρα πολύ για τον ΝΑΟΚ, μετά και από το πρόβλημα «ιδιοκτησίας» του χώρου

των εγκαταστάσεων, είχε μπει ήδη ένας σχεδιασμός να δουλέψει πολύ στις ακαδημίες, στα τμήματα υποδομών για να μπορέσει να παίζει με Κερκυραίους παίκτες και να μειώσει στο ελάχιστο το κόστος στο τμήμα Υδατοσφαίρισης. Ο σχεδιασμός αυτός μπορεί να μη βοήθησε την ομάδα να παίξει στην Α1 ή την Α2 αλλά υπάρχει η υπομονή και η θέληση να υλοποιηθεί το σχέδιο μέσα στα επόμενα χρόνια, έτσι ώστε να μπορεί να ξαναφτάσει στην Α1.
Η ομάδα είναι στη Β΄ Εθνική (μετά από δική της επιλογή) και κάνει τη δική της προσπάθεια. Τελείωσαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο οι υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, χωρίς κάποια ξεχωριστή διάκριση, απλά έμεινε άνετα στην κατηγορία, αλλά έχοντας στις τάξεις της σχεδόν το 90% κερκυραίους παίκτες και πίσω από αυτούς μια πλειάδα που περιμένουν να ανέβουν παίζοντας στην παιδική ή εφηβική ομάδα.
Η παραμονή εξασφαλίστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο και οι άνθρωποι του ΝΑΟΚ νοιώθουν ικανοποίηση γιατί στην αποστολή που βρέθηκε για τα τελευταία τρία παιχνίδια στην Αθήνα υπήρχαν 12 Κερκυραίοι και μάλιστα χωρίς τον Κασίμη, μια σημαντική μονάδα για την ομάδα. Μάλιστα ο ΝΑΟΚ έβγαλε και σχετική ανακοίνωση που μεταξύ των άλλων ευχαριστεί και τον χορηγό, αφού κακά τα ψέματα, τα οικονομικά προβλήματα είναι τέτοια που αν δεν υπάρξουν και χορηγοί, ίσως να σβήσει και το τμήμα.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια