Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Υπάρχει ακόμα ελπίδα ανόδου για τον Φαίακα

Χάντμπολ
24 Μαΐου 2018 / 19:18

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ελπίδα δεν έχει πεθάνει ακόμα απ΄ ότι φαίνεται, για τον Φαίακα όσον αφορά την ανόδό του στην Handball Premier.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το e-handball.gr, τι οποίες επιβεβαιώνουν και οι άνθρωποι του Φαίακα, ο Ποσειδώνας Λουτρακίου παραιτήθηκε εγγράφως από τα μπαράζ και έτσι η κερκυραϊκή ομάδα είναι η επιλαχούσα για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, στην περίπτωση που κάποια από αυτές που έχουν το δικαίωμα, δε δηλώσουν συμμετοχή.
Έτσι, το παιχνίδι θα κατοχυρωθεί τυπικά με 10-0 υπερ του Φαίακα και πλέον το μόνο που μένει είναι να δούμε αν υπάρξει περίπτωση κάποια από τις ομάδες της Handball Premier δε δηλώσει συμμετοχή. Τότε, το όνειροα θα γίνει όντως πραγματικότητα και ο Φαίακας θα βρίσκεται του χρόνου στα μεγάλα σαλόνια της Handball Premier για πρώτη φορά στην ιστορία τους.
Να σημειωθεί πως κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και πέρσι καθώς κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού το Σεριφάτο Αιγίου ενώ είχε εξασφαλίσει την παραμονή του, αποφάσισε να μη δηλώσει συμμετοχή και τη θέση του πήρε ο Χιλιώτης ΓΣ Δράμα 86.