Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σκότωσε τη γυναίκα του μπροστά στο 3χρονο παιδί τους

Τρίκαλα
22 Μαΐου 2018 / 07:01

ΤΡΙΚΑΛΑ. Αγριο φονικό σημειώθηκε την Κυριακή το απόγευμα στο Μεγαλοχώρι του Δήμου Τρικκαίων. Σύμφωνα με επιτόπιο ρεπορτάζ του trikalaola.gr ο 52χρονος Κώστας Μπούκας με καταγωγή από το Γοργογύρι Τρικάλων, σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές την 42χρονη γυναίκα του Βάια Γκάνια με καταγωγή από το Πετροχώρι του δήμου Πύλης.

Η άτυχη γυναίκα ήταν νοσηλεύτρια στην καρδιολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.
Στο Μεγαλοχώρι έχουν νοικιασμένο σπίτι. Συγκεκριμένα, ο δολοφόνος κατάφερε να μαχαιρώσει το θύμα στην κοιλιακή χώρα και στα πλευρά κυρίως, ενώ μαχαιριές υπάρχουν σε και σε άλλα σημεία του σώματός της.
Το φονικό, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται το trikalaola.gr έγινε μπροστά στα μάτια των παιδιών, της 14χρονης κόρης τους και του 4χρονου αγοριού. Η 14χρονη βγήκε έξω μετά και ζητούσε βοήθεια.
Μετά το συμβάν ο ίδιος πήρε τηλέφωνο την Αστυνομία και τον συνέλαβαν κοντά στο γήπεδο του χωριού. Η οικογένεια έχει μία ακόμη 21χρονη κόρη, η οποία είναι παντρεμένη.
Σύμφωνα με την μαρτυρία, το θύμα είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα πριν λίγες μέρες τον άντρα της και δολοφόνο , καθώς οι καυγάδες ήταν συχνοί και κατέληγαν σε ξυλοδαρμό.