Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Όλοι μαζί» την Κυριακή καθαρίζουν την Εθν. Αντιστάσεως (Εμπορικό)

Εθελοντισμός
17 Μαΐου 2018 / 05:36

Η πρωτοβουλία και η οργάνωση ανήκει στον πολιτιστικό σύλλογο Ποταμού - στηρίζει η ομάδα Νεράντζη, ο πολιτιστικός Μαντουκιού & οι επαγγελματίες της περιοχής

Η ανακοίνωση του "Όλοι μαζί για την Κέρκυρα"

Η όψη του δρόμου Εθνικής Αντίστασης αλλάζει την Κυριακή 20 Μαϊου από τις 8.30 το πρωϊ. Η πρωτοβουλία και η οργάνωση  ανήκει στον πολιτιστικό σύλλογο "Ποταμός" και δεν μπορούσαμε παρά να την στηρίξουμε και να συμμετέχουμε.
Δεν θα είμαστε μόνοι όμως. Θα συνεργαστούν και θα συμμετέχουν στην όλη προσπάθεια οι επαγγελματίες της περιοχής, οι ιδιοκτήτες των εμπορικών καταστημάτων, των καταστημάτων εστίασης, των νυχτερινών κέντρων, του παιδότοπου, του ξενοδοχείου της περιοχής, δύο κατασκευαστικών εταιρειών. Θα πάρουν μέρος επίσης ο πολιτιστικός σύλλογος Μαντουκιού, η Δημοτική Ενότητα Κερκυραίων, η ΠΙΝ Κέρκυρας, ο ΟΛΚΕ και όσοι συμπολίτες το επιθυμούν.
Μας περιμένει πολλή δουλειά. Σχεδιάζουμε να καθαρίσουμε την μεσαία νησίδα, τα πεζοδρόμια δεξιά και αριστερά από την είσοδο του κεντρικού λιμένα Κέρκυρας μέχρι τον κόμβο της Εκάτης.
Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να ολοκληρώσουμε τη δράση μας και στο τέλος οι άνθρωποι του "Ποταμού" γνωρίζοντας ότι ο εθελοντισμός, η προσφορά και το όραμα για τον τόπο είναι χαρά και ευχαρίστηση, δεν θα παραλείψουν να κεράσουν σουβλάκια και δροσιστικά ποτά.

Είστε όλοι καλεσμένοι.
Κέρκυρα 16.05.2018
Σπύρος Νεράντζης
6936691321
Νίκος Καραταράκης
6947210710