Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Εισαγγελέα με φωτογραφίες οι κάτοικοι του Τεμπλονίου

Τεμπλόνι
16 Μαΐου 2018 / 13:11
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Πρότεινε στους κατοίκους συνάντηση στο γραφείο της με Νικολούζο και Ασπιώτη

ΚΕΡΚΥΡΑ. «Πυροσβεστική» προσπάθησε και πάλι να είναι στην παραίνεσή της η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Μ. Τατάκη, όταν κάτοικοι του Τεμπλονίου και εκπρόσωποι του Συλλόγου την επισκέφθηκαν για να της εκθέσουν τη σημερινή κατάσταση στον ΧΥΤΑ/χωματερή.
Όπως είπε η πρόεδρος του Εξωραϊστικού Τεμπλονίου Μάγδα Παπανικολοπούλου στο enimerosi.com, «δείξαμε στην Εισαγγελέα όλο το φωτογραφικό υλικό που έχουμε στα χέρια μας και της εξηγήσαμε πώς έχει η κατάσταση. Αυτή την φορά δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω. Ο νόμος πρέπει να τηρείται και για τις δύο πλευρές».

Για τη δήλωση Σκουρλέτη

Σχολιάζοντας τη δήλωση Σκουρλέτη, ο οποίος απαντώντας σε ερώτηση της δημοσιογράφου Μ. Τζώρα για τα σκουπίδια της Κέρκυρας απάντησε ότι «δεν συζητάμε την πιθανότητα να καταπατήσουμε τον νόμο και να υπάρξει μεταφορά απορριμμάτων από μια Περιφέρεια σε άλλη», η Μ. Παπανικολοπούλου αναρωτήθηκε: «Είναι δυνατόν να το λέει αυτό ένας Υπουργός όταν συμβαίνουν τέτοιες κατάφωρες παρανομίες στη χωματερή Τεμπλονίου;».      

«Να το συζητήσουμε»

Η Εισαγγελέας πρότεινε μια συνάντηση των κατοίκων του Τεμπλονίου με τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, στο γραφείο της. Οι κάτοικοι θα συναντηθούν το απόγευμα για να αποφασίσουν αν συμφωνούν να γίνει μια τέτοια συνάντηση.  
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.