Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μεγάλη η συμμετοχή στις εκλογές για το νέο ΔΣ στην ΑΕΛ

ΑΕ Λευκίμμης
15 Μαΐου 2018 / 16:47
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 2η χρονιά στη Γ΄ Εθνική για την ΑΕ Λευκίμμης θα είναι μια χρονιά καλύτερη. Αυτό πιστεύουν οι άνθρωποί της

και βάζουν στόχο το κυνήγι μιας θέσης στην κορυφή και όχι απλά την παραμονή. Μετά τη ΓΣ στις 6/5, είχαμε την Κυριακή 13/5 και εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. το οποίο θα οριοθετήσει τους στόχους και θα πορευτεί με αυτό η ΑΕΛ.
Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ενώ συνολικά 18 άτομα εκλέχθηκαν και θα αποτελέσουν το νέο διοικητικό σχήμα.    
Οι εκλεγέντες είναι οι εξής: Σπύρος Μάστορας, Σπύρος Χρυσικόπουλος, Ιωάννης Χαλικιάς, Ιωάννης Πανδής, Σπύρος Μπάστας, Αλεξάνδρα Σαγιά, Σπύρος Θέριανος, Χαράλαμπος Κουρής, Βασίλης Γαρδικιώτης, Ευστάθιος Βλάσσης, Βασίλης Κάντας, Προκόπης Λιόπουλος, Αναστάσιος Γιώτης, Σπυρίδων Γαστεράτος, Βασίλης Μακαντάνης, Γιάννης Μοναστηριώτης, Κων/νος Πλασκασοβίτης, Ιωάννης Σαμοΐλης.
Ο νεοεκλεγέντες θα συνεδριάσουν σαν σώμα την Τετάρτη 16 Μαΐου στα γραφεία της ομάδας για τον καταρτισμό του νέου Δ.Σ., με τη διάθεση όλων να βοηθήσουν, από όποιο πόστο και να τους ανατεθεί, αφού πάνω και πέρα από όλα όλοι θα δουλέψουν για το καλό της Βασίλισσας του Νότου.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια