Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Θα τραγουδήσει και στην Κέρκυρα η Μαρινέλλα (video)

Μαρινέλλα
26 Απριλίου 2016 / 10:37

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Με δύο παραστάσεις στο κατάμεστο μέγαρο μουσικής Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος εμφανίσεων της Μαρινέλλας με τη φιλαρμονική Ομόνοια, Γαστουρίου, τη μικτή χορωδία Αχαράβης Νικόλαος Πουλιάσης και τον Παντελή Κοντό.

Παραστάσεις πολύ υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου, στη διάρκεια των οποίων η Μαρινέλλα πότε γινόταν ένα με τους θεατές και πότε με την ορχήστρα με κέφι, ζωντάνια και χορό, με αποκορύφωμα τη στιγμή που "έκλεψε" τη μπακέτα από το μαέστρο Σπύρο Ράλλη και διεύθυνε τη Φιλαρμονική μέσα σε αποθέωση από το κοινό που τη παρακολουθούσε χειροκροτώντας ασταμάτητα.
Η ολοκληρωτική και απαράμιλλη σκηνική της παρουσία εντυπωσίασε ακόμα και τον πιο απαιτητικό θεατή που είχε την ευκαιρία να απολαύσει τη Φιλαρμονική Ομόνοια στα καλυτερά της, τη χορωδία Αχαράβης πιο ώριμη από ποτέ και τον Παντελή Κόντο να ταιριάζει εκπληκτικά με τη Μαρινέλλα σε ντουέτα που θύμισαν αξέχαστες εποχές.
Μια παράσταση που αποτέλεσε διαφήμιση για τη Κέρκυρα και τον πολιτισμό της και αξίζουν θερμά συγχαρτήρια σε όλους τους συντελεστές της και στους συμμετέχοντες για τη περηφάνια που μας γεμίζουν.
Τη μεγαλειώδη παράσταση αυτή θα έχουμε τη δυνατότητα να την απολαύσουμε στο νησί μας στο τέλος Ιουλίου στη διάρκεια μια μικρής περιοδείας, που σχεδιάζεται από τους συντελεστές της, πριν την επανάληψή της τον επόμενο χειμώνα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.