Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σήμερα οι εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. - Τα εκλογικά τμήματα σε Κέρκυρα & Παξούς

ΝΟΔΕ Κέρκυρας
13 Μαΐου 2018 / 07:05

Περίπου 155.000 μέλη της Ν.Δ.θα λάβουν μέρος στις εσωκομμματικές εκλογές για την ανάδειξη διοικήσεων στις νομαρχιακές και τοπικές οργανώσεις

καθώς και αντιπροσώπων για το συνέδριο του κόμματος που αναμένεται να γίνει τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Θα εκλεγούν 66 πρόεδροι ΝΟΔΕ, 333 πρόεδροι Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, καθώς και από 9 μέλη σε κάθε Νομαρχιακή ή Τοπική Επιτροπή και 1.000 αντιπρόσωποι για το συνέδριο του κόμματος.



Η ψηφοφορία και για τις τρεις εκλογικές διαδικασίες (Εκλογή Προέδρου Ν.Ο. και μελών ΝΟ.Δ.Ε., Εκλογή Προέδρου ΔΗΜ.Τ.Ο. και μελών ΔΗΜ.Τ.Ε. και Εκλογή Συνέδρων), άρχισε στις 09:00π.μ. ώρα και θα τελειώσει 19:00 μ.μ.  

Αναλυτικά τα εκλογικά τμήματα της Κέρκυρας έχουν ως εξής :

α) Τρία (3) εκλογικά τμήματα για την ΔΗΜ.Τ.Ο. πόλης Κέρκυρας, στο χώρο του ισογείου της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας (Περιφέρεια). Σπ. Σαμάρα 13, Κέρκυρα, 49100.

β) Ένα (1) εκλογικό τμήμα για την ΔΗΜ.Τ.Ο. του Βορείου τομέα Κέρκυρας, στο Πολιτιστικό Κέντρο Βελονάδων.

γ) Ένα (1) εκλογικό τμήμα για την ΔΗΜ.Τ.Ο. του Νοτίου τομέα Κέρκυρας στο ισόγειο του δημοτικού καταστήματος Αργυράδων (Δ.Ε. Κορισσίων)

δ) Ένα (1) εκλογικό τμήμα στην ΔΗΜ.Τ.Ο. Παξών Καφέ Καστέλο.
 
 
  • Σημαντικές Σημειώσεις: Επισημαίνεται επίσης ότι για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος δεν είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας μέλους.
  • Για τα μέλη - φίλους,  οι οποίοι δεν έχουν  εγγραφεί ή δεν έχουν ανανεώσει την κάρτα μέλους, δεν θα είναι εφικτό να ψηφίσουν την ημέρα της ψηφοφορίας (στις 13 Μαΐου 2018).